Haberler

Muğla'da Sıcak Hava Etkili Oluyor

Hava sıcaklığının 22 derece ölçüldüğü Muğla ve ilçelerinde, yerli ve yabancı turistler serinlemek için sahillere akın etti.

Hava sıcaklığının 22 derece ölçüldüğü Muğla ve ilçelerinde, yerli ve yabancı turistler serinlemek için sahillere akın etti.

Ula ilçesindeki Akyaka, Akçapınar, Çınar ve Turnalı sahillerinde yoğunluğa neden olan tatilciler, sıcak havanın tadını güneşlenerek ve kitap okuyarak çıkardı. Bazı turistler plajda top oynamayı tercih ederken, bazıları da iskele ve kayalıkların üzerinden denize atladı. Bazı aileler de ormanlık alanda piknik yaptı.

Yakın illerden günübirlik turlarla Akyaka'ya gelen yerli turistler, Gökova Körfezi'ne dökülen Kadın Azmağı Deresi'ne düzenlenen tekne turlarına katıldı.

Fethiye'nin Ölüdeniz sahilinde de deniz suyu sıcaklığı 22 derece ölçüldü. Tatilciler, Ölüdeniz'deki Belceğiz ve Kumburnu plajlarında denize girdi. Ortaca ilçesinin turistik Dalyan Mahallesi'nde ise tatilciler, günübirlik tekne turlarıyla Dalyan Kanalı'nı gezme ve kaya mezarlarını görme fırsatı buldu.

Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, ilçede hava sıcaklığı 22 dereceye ulaştı. Yat Limanı, Kordon Caddesi, Marmaris Belediyesi Halk Plajı ve Uzunyalı Sahili'nde güneşli hava nedeniyle vatandaşlar sahilde yürümeyi tercih etti. Bazıları sahillerde, iskelelerde uzanarak güneşlenirken, bazıları da oltalarıyla balık tutmaya çalıştı. Birçok kişi de trafiğe kapalı sahil yolunda yürüyüş yaparak vakit geçirdi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Ölüdeniz Akyaka Muğla Ula Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title