Haberler

Misafir Öğrenciler Başkan Güzelbey'e Makamında Türkü Söylediler

9.Uluslararası Türkçe olimpiyatları için Gaziantep'e gelen konuk öğrenciler Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey'i makamında ziyaret ettiler

Berk Eğitim Gönüllüleri Derneği yetkililerinin öncülüğünde ziyarete katılan konuk 14 öğrenci, Başkan Güzelbey'e Gaziantep'te olmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiler.

'Türkçe Olimpiyatları için Gaziantep'te bulunan öğrencileri ağırlamaktan duydukları memnuniyeti' dile getiren Başkan Güzelbey, "Uzak ülkelerden gelen bu çocuklarımızın Türkçeyi bu kadar güzel, bu kadar akıcı konuşmaları beni fazlasıyla mutlu etti. Kendileri ülkelerine döndükleri zaman bizim sesimiz, bizim konuşan dilimiz olacaklardır" diye konuştu.

Azerbaycanlı bir öğrenci Başkan Güzelbey'e Karadeniz yöresine ait bir türkü seslendirdi. Senegalli öğrenci ise başkan Güzelbey'e özgürlüğü simgeleyen bir ağaç heykel hediye etti.

Başkan Güzelbey, öğrencilere Gaziantep'e özgü çeşitli hediyeler sunarak ülkelerine Gaziantep'ten selam iletti.

Kaynak: Bültenler / Yerel

Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title