Haberler

Minik Bedenler Spora Başladı

Pursaklar Belediyesi Nezaket Hanımevi’nde bulanan nezaket okulu sınıfı öğrencileri bir ilke imza atarak profesyonel spora başladı.

Pursaklar Belediyesi Nezaket Hanımevi'nde bulanan nezaket okulu sınıfı öğrencileri bir ilke imza atarak profesyonel spora başladı.

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okullarında eğitim gören 4 ila 6 yaş arasındaki minikler, aldıkları adab-ı muaşeret eğitimlerinin yanı sıra sportif faaliyetlere de katılıyor. Nezaket Hanımevi Spor Öğretmeni eşliğinde profesyonel spora başlayan minikler, kıvrak hareketleriyle takdir topladı. Yaptıkları egzersizlerle sağlıklı yaşamanın pratik eğitimini alan minikler, bundan sonra düzenli olarak spor eğitimi alacak. Bu yıl sanatsal faaliyetleri arttıran okul idaresi, miniklere çeşitli ikramlarda da bulunuyor. Sunulan hizmetten memnun kalan veliler, Türkiye'de ilk defa Pursaklar'da hayata geçen proje için Belediye Başkanı Selçuk Çetin'e teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pursaklar Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title