Haberler

Milli Futbolcu Veysel Cihan, Yeni Sezona Memleketinde Hazırlanıyor

Milli futbolcu Veysel Cihan, yeni sezona memleketi Nevşehir'in Avanos ilçesinde hazırlanıyor.

Milli futbolcu Veysel Cihan, yeni sezona memleketi Nevşehir'in Avanos ilçesinde hazırlanıyor.

Geçen sezon Medical Park Antalya spor kadrosunda yer alan, bu sezon ise henüz bir takımla anlaşma imzalamayan golcü futbolcu Veysel Cihan, memleketi Avanos'ta yeni sezona bireysel olarak yaptığı antrenmanlarla devam ediyor.

Medical Park Antalya spor ile olan mukavelesinin bu yıl sona erdiğini ve tekrardan bir anlaşma sağlanmadığını belirten Cihan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisine çok sayıda teklif geldiğini, fakat henüz bir takımla anlaşmadığını bildirdi.

Birkaç yıl daha futbol oynamayı istediğini ifade eden Cihan, "Sezon bitti ve memleketim Avanos'a, ailemin yanına geldim. Medical Park Antalya spor'la olan mukavelem sona erdi. Yeni bir takımla anlaşma sağlamadım. Transfer teklifleri var ama istediğim düzeyde değil. Yaşım 35 oldu, artık aktif futbol yaşantımda son dönemleri yaşıyorum. Birkaç yıl daha futbol oynamayı düşünüyorum" dedi.

Cihan, futbola ilk başladığı yer olan Avanos'ta bulunan tesislerde günlük çalışmalarına devam ettiğini vurgulayarak şöyle devam etti:

"Yaz spor okuluyla Avanos'ta futbola başladım. Daha sonra Nevşehirspor'da profesyonel oldum ve sonra üst liglerde top koşturdum. Futbol oynayan herkesin hayallerini süsleyen 3 büyük takımlarda oynama rüyamı gerçekleştirdim ve Beşiktaş'ta oynadım. A Milli takıma kadar yükseldim. Yeni sezon için Bank Asya takımlarından yoğun bir teklif var. Ama ben Süper Ligde bir takımda mücadele etmek istiyorum. Kendimi hem fiziksel hem de psikolojik olarak buna hazır hissediyorum. Türkiye'de artık ön yargılar yıkıldı. 30 yaşına gelen futbolcuya jübile teklifi yapılırdı. Artık öyle değil. Artık futbolu bırakma yaşı daha üst seviyelere ulaştı. Artık futbolcular kendilerine daha iyi bakıyor ve çalışmalar da daha bilimsel. Bu da futbolu bırakma yaşının uzamasında etkili olan faktörlerden biri. "

-"ANTRENÖRLÜK OYUNCULUKTAN DAHA ZOR"-

Futbolu bıraktıktan sonra antrenör olmayı düşündüğünü, bu yönde de çalışmalarının olduğunu ifade eden Cihan, "Futbolu bıraktıktan sonra antrenör olarak futbolun içinde kalmayı düşünüyorum. Bunun için de kurslara gitmeye başladım. Biliyorum antrenörlük oyunculuktan daha zor, ama şansımı deneyeceğim" dedi.

Türkiye'de 3 binden fazla antrenör olduğuna işaret eden Cihan, futbolcuyken daha bireysel düşünüldüğünü fakat antrenörlükte böyle olmadığını, çok farklı unsurları bir arada düşünmek gerektiğini söyledi.

Cihan, çalıştığı takımlarda en beğendiği antrenörün Ersun Yanal olduğunu belirterek, "Ben bir çok takımda çok sayıda antrenörle çalıştım. Hepsinden de bir şeyler öğrenmişimdir, fakat Ersun hocanın benim hayatımdaki yeri başkadır. Beni Nevşehirspor'dan alıp üst liglere taşıdı. Onunla hem Denizlispor'da hem de Gençlerbirliği'nde beraber çalıştık. O, hem kişilik hem de çalışma teknikleriyle benim için örnek alınabilecek biri" diye konuştu.

-"KİTAP OKUYUN VİZYONUNUZ GELİŞSİN"

Futbolculuk yaşantısında eğitimini de aksatmadan devam ettirdiğini, her fırsatta kitap okuduğunu bildiren tecrübeli golcü, futbolun hızlı düşünme ve uygulama sporu olduğunu, bunun için de futbolcunun kendisini birçok alanda donanımlı yetiştirmesi gerektiğini söyledi.

Veysel Cihan, Avanos'ta yaz okulunda futbol oynayan çocuklarla da bir araya gelip tecrübelerini paylaştığına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Burada futbola ilk adım atan genç kardeşlerimizle de bir araya geliyorum. Onlara tecrübelerimi aktarmaya çalışıyorum. Onlara iyi bir sporcunun sadece fiziksel çalışmayla olmayacağını, eğitimlerini de devam ettirmelerini tavsiye ediyorum ve her fırsatta 'kitap okuyun vizyonunuz gelişsin' diyorum. "

- NEVŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

AK Parti'den Özel'in Cumhur İttifakı'na yönelik sözlerine tepki: Bu bir siyasi saldırganlıktır

AK Parti'den Özel'in Cumhur İttifakı'na yönelik sözlerine tepki: Bu bir siyasi saldırganlıktır

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

Bakmadan Geçme

Recep İvedik 6 filmi oyuncuları kim? Recep İvedik 6 filmi konusu, oyuncuları ve Recep İvedik 6 özeti! Recep İvedik 6 ne zaman, nerede çekildi? Hangi ülkede çekilmiştir? Kenya mı Türkiye mi? Recep İvedik 6 filmi hangi ülkede ve şehirde geçiyor? #129300 Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 13 Haziran Perşembe Survivor yeni bölüm! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ayın Düşüşü filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ayın Düşüşü filmi ne zaman, nerede çekildi? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Şırnak bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Karne günü okula serbest kıyafet mi, üniformalı mı gidilecek? Sivil kıyafetle gidilebilir mi? Şanlıurfa bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Sivas bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Haziran günün maçları nereden izlenir? Sinop bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! 14 Haziran Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Haziran burç yorumları nedir? Siirt bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri!
Merkez Bankası rezervleri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Merkez Bankası rezervleri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title