Haberler

Milletvekili Aday Adayı Albayrak Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı İzzet Albayrak, Van ve ilçelerindeki teşkilat ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı İzzet Albayrak, Van ve ilçelerindeki teşkilat ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek olan seçimler öncesinde AK Parti'den Van milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan İzzet Albayrak, ziyaretlerini sürdürüyor. Beraberindekilerle birlikte önce AK Parti Gevaş İlçe Başkanlığı ile AK Partili Gevaş Belediyesi'ni ziyaret eden Albayrak, İlçe Başkanı Bedirhan Erdem ve Belediye Başkanı Sinan Hakan ile görüşerek milletvekili seçilmesi durumunda Van ve ilçelerinin kalkınması için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini söyledi. Buradan AK Parti Gürpınar İlçe Başkanlığı'na geçen Albayrak, İlçe Başkanı Halit Toktaş ile de bir süre görüştü.

Ardından Edremit ilçesine geçen Albayrak, AK Parti İlçe Başkanı Halis Bayramoğlu ve kadın kolları yetkilileriyle görüşerek fikir alışverişinde bulundu. Son olarak AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Albayrak, İlçe Başkanı Rasim Aslan ile bölge sorunları ve çözüm süreci hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Albayrak, ziyaretleri konusunda yaptığı açıklamada, Van ve bağlı ilçelerde bulunan AK Partili teşkilat ve belediyelere nezaket ziyaretinde bulunduğu belirterek, misafirperverliklerinden ötürü ilçe ve belediye başkanlarına teşekkür etti. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gevaş Belediyesi Mümtaz Sinan Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçından görüntüler! Survivor'da dün akşam kim elendi? 9 Mayıs Survivor elenen isim kim? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz olacak? Koç Metalurji kaç lot verir? İstanbul'da bugün yağmur yağacak mı? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak, sıcak mı, yağmurlu mu? 9 Mayıs Perşembe hava durumu! 10 Mayıs Cuma günü okullar tatil mi? 10 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi? İOKBS BURSLULUK SINAV SONUÇLARI 2024! İOKBS bursluluk sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? SURVIVOR FURKAN KIZILAY KİMDİR? Furkan Kızılay kaç yaşında, nereli? Furkan elendi mi? 9 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title