Haberler

MHP'nin Gülşehir Belediye Başkan Adayı Vahdi Arısoy Oldu

Güncelleme:

MHP'nin Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde belediye başkan adayı Vahdi Arısoy oldu.

MHP'nin Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde belediye başkan adayı Vahdi Arısoy oldu.

MHP Gülşehir İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, Gülşehir İlçe Başkanı Abdullah Ergen ve partililer katıldı.

MHP İl Başkanı Göksel Taşçı burada yaptığı konuşmada, 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Gülşehir ilçesinde belediye başkan adaylarını belirlemek için hassas bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi. Doğru adayı belirlemek için bütün kriterleri değerlendirdiklerini ve Vahdi Arısoy'da karar kıldıklarını kaydeden Taşçı, seçimlerde partilerinin Gülşehir'den birinci parti olarak çıkacağına inandıklarını vurguladı.

MHP Gülşehir İlçe Başkanı Abdullah Ergen ise: "Bugüne kadar 4 arkadaşımız Gülşehir Belediye Başkan aday adaylığı için partimize müracaat etmiştir. Bu dört arkadaşımız MHP için çok değerli insanlardı. Ancak seçim yarışının kazanan tek olduğu için yaptığımız titiz çalışmaların sonucunda Vahdi Arısoy'un belediye başkan adayımız olması gerektiği sonucuna ulaştık. Yapmış olduğumuz temayül ve anket çalışmaları sonucunda 1.çıkan adayımız Vahdi Arısoy olmuştur" diye konuştu.

MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı Vahdi Arısoy ise, Gülşehir'e hizmet etmek için belediye başkan adayı olduğunu belirterek seçilmesi durumunda ilçede bir çok önemli projeyi hayata geçireceğini kaydetti. Arısoy: "Yüce Yaradan bana güzel görevler nasip etti; bu nedenle ben bir şey olmak, bir yerlere gelmek, ismimin önüne belediye başkanı unvanını eklemek için değil; şu anda ufuksuz ve vizyonsuz insanlar tarafından yönetilen şehrime hizmetkar olmak ve yolsuzlukların hesabını sormak için aday oldum.Belediye başkanı sadece şehrin altyapısı ve temizliğinden sorumlu olmamalıdır. Şehrin emin kişisi Şehremini olarak; camilerden, okullardan, hastanelerden ve ticari faaliyet gösteren işletmelerin ihtiyaçlarından da sorumlu olmalıdır. Bu şehri kalkındırmaya, turizm yatırımlarını başlatmaya, insanlarımızın refah, eğitim ve genel kültür düzeyini arttırmaya, yolsuzluk ve rüşvet skandallarına dur demeye, üretken belediyeciliğe ve yaşanabilir bir Gülşehir için çalışmaya talibim" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vahdi Arısoy Nevşehir Gülşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title