Haberler

MHP'li Yılmaz'dan, Sel Mağdurlarına Ziyaret

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, merkez Sarıçam ilçesinde selin verdiği zararları yerinde tespit etti ve sel mağduru olan vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, merkez Sarıçam ilçesinde selin verdiği zararları yerinde tespit etti ve sel mağduru olan vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yılmaz beraberinde MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, MHP Sarıçam ilçe Başkanı Mehmet Koca ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Sarıçam ilçesinde, geçen Cuma günü yağan yoğun yağış neticesinde Şahintepe, Esentepe, Yeşiltepe ve Yavuz Sultan Selim mahallelerinde sel mağduriyeti yaşayan vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Selin zarar verdiği evlerde yaşanan mal kayıpları hakkında bilgi alan Yılmaz, "Adana uzun yıllardır karşılaşmadığı oranda yüksek bir yağış almış ve bu yağış neticesinde oluşan sel, Sarıçam ilçemizde mal kayıplarına sebep olmuştur. Bu oranda yüksek ve hızlı yağışa engel olmak mümkün değildir ama zararlarının minimize etmeye çalışmak mümkündür. Bu anlamda Büyükşehir ve Sarıçam belediyelerimiz, yağışın olduğu gün olağanüstü bir gayret göstermiş ve vatandaşlarımızın mal kayıplarının daha da büyümesini önlemişlerdir. Ayrıca Mersin Büyükşehir Belediyemizde Sarıçam ilçemize iş makinesi takviyesi yaparak yardımcı olmuştur. Sarıçam Belediye Başkanımız Bilal Uludağ ile ilçe başkanımız Mehmet Koca ve belediye meclis üyelerimiz ayrı ayrı yağışın etkili olduğu zamanlarda selin zarar verme ihtimali yüksek bölgelere giderek vatandaşlarla beraber çalışma yaparak örnek bir tutum sergilemişlerdir" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seyfettin Yılmaz Bilal Uludağ Sarıçam Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title