Haberler

MHP'li Metin Belek'ten Kamil Saraçoğlu'na Ağır Eleştiri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Merkez İlçe Başkanı Metin Belek, AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu'nu, "11 yıldır icraat makamında olan ancak Kütahya'ya hiçbir katkısı olmayan zevat bugünlerde sağda solda boy göstermeye başladı" şeklinde eleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Merkez İlçe Başkanı Metin Belek, AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu'nu, "11 yıldır icraat makamında olan ancak Kütahya'ya hiçbir katkısı olmayan zevat bugünlerde sağda solda boy göstermeye başladı" şeklinde eleştirdi.

MHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Alim Işık'a halkın büyük bir teveccüh gösterdiğini dile getiren Belek, "11 yıldır İcraat makamında olacaksınız hala daha laf üreteceksiniz. Kütahya'mıza hiçbir katkısı olmayan zevat kalkmış bugün Belediye Başkanı Adayıyım diye sağda solda boy göstermeye başladı. Aynaya bakmadan, kendini tartmadan dayanaksız mesnetsiz bir şekilde Milletvekilimiz ve Belediye Başkan Adayımız Alim Işık'a laf atmaktadırlar. Kamil Saraçoğlu yıllardır başında bulunduğu partiyi doğru dürüst idare edememiş kendisi ve etrafındaki bazı şahıslarla her işin başında biz olmalıyız egosuyla mevki makamları zihinlerinde parsellemiş ve kendilerinin dışında hiçbir partilisine de bu makam ve mevkilere aday olma hakkı ve şansı tanımamıştır. Yaptığı bir açılamada Belediye Başkan Adayımız Alim Işık Hakkında 'Belediye başkan yardımcılıklarını şimdiden tespit edip buraları o kişilere parselledi" ifadesini kullanmaktadır. AK Parti İl Başkanlığından beri Akıllarını fikirlerini parsel, parselleme, satma ile sürekli meşgul edince böyle bir bilinç altının tezahürü olarak bu cümlenin ortaya çıkması çok normaldir. Belediye seçimlerini Alim Işık'ın kazandığını öngörüp yardımcılarının kimler olacağı konusunu tartışmaya açmak istemeleri bizim açımızdan son derece sevindiricidir. Kamil Saraçoğlu AK Parti içerisinde anti demokratik uygulamaların müsebbibi ve baş sorumlusu olarak değerlendirilmektedir. Kendisi önce şu soruların cevaplarını kamuoyuna vermelidir.

AK Parti Belediye Başkanı aday adaylığı sürecinde kendisine sürecin neresinde ve nasıl bir konum belirlemiştir?.10 yıl önce Belediye Başkan Adaylığı tespitinde 13 artı bir formülüyle Başkan adayı tespit eden Ak Partinin uygulamasını 5 artı bir formülü ile kendisine örnek mi almıştır. Bunca zamandır mevcut Belediye Başkanı Başarısız olsun da yerine ben geçeyim anlayışıyla mı bulunduğunuz makamı işgal ettiniz?.Belediye Başkanlığına aday olabilecek kadar bilgi ve proje birikiminiz vardı da bunları kamu oyu ve belediye başkanı ile paylaşıp Kütahya'nın gelişimine niçin katkı sağlamadınız?.Niçin Belediye başkanını yaptığı yanlış uygulamalarda ikaz edip uyarmadınız? Katkı sağlamadınız?. Milletvekilimiz ve Belediye Başkan Adayımız Alim Işık, 'seçim sürecinin centilmence nezaket çerçevesinde geçmesi' temennisi hatırlatarak dedikodu ve laf üretme atölyesi olarak çalışmayı bırakıp saygı çerçevesinde siyaset yapmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Kamil Saraçoğlu Ak Parti Belek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs Boğa Yeniayının Burçlara Etkisi: Yeni Başlangıçlar, Fırsatlar ve Yenilenme Zamanı FED faiz kararı toplantısı ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2024? FED faiz kararı ne olur? 10 Mayıs hangi burç? 10 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 10 Mayıs tarihi hangi burç olur? 18 Mayıs tatil mi? 18 Mayıs'ta okullar tatil olacak mı? 18 Mayıs hangi güne denk geliyor? GALATASARAY, ZAHA'YI GÖNDERİYOR MU? Okan Buruk kararını verdi: ZAHA TRANSFER Mİ OLUYOR? #9917 Amasya Belediyesi hangi parti? Amasya Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bekçilik alımı ne zaman 2024? 1. Dönem bekçilik alım başvuru şartları nedir, başvuru tarihi belli oldu mu? TRABZONSPOR İLK 11'LERDE KİM VAR? Trabzonspor, Fatih Karagümrük maçında ilk 11'ler kim? #9917 TRABZONSPOR - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI SAAT KAÇTA? #9917 Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı HANGİ KANALDA? CANLI İZLE! AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ açıklandı mı? #128204 AÖF final sınavları ne zaman? Talasemi nedir? Talasemi hastalığı tedavisi nedir? Antalyaspor'un yeni teknik direktörü kim oldu? Alex de Souza ile anlaştılar mı? İnci Taneleri hangi gün? İnci Taneleri dizisi ne zaman, hangi kanalda yayınlanıyor? İnci Taneleri yayın bilgileri! Buse Varol kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buse Varol kaç yaşında, nereli? Buse Varol biyografisi! Fenerbahçe en son ne zaman şampiyon oldu? Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda altın ne kadardı? Dolar ve euro kaç TL'ydi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title