Haberler

MHP'li Balkız: "Emekliye Yılda İki Kez İkramiye Vereceğiz"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Adayı Zeynel Balkız Manisa’da Karaköy esnafı ve Karaköy pazaryerini ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Adayı Zeynel Balkız Manisa'da Karaköy esnafı ve Karaköy pazaryerini ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren MHP Manisa Milletvekili Adayı Zeynel Balkız ziyaret ettiği Karaköy Pazaryeri esnafı ve Karaköy semt esnafı ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgile karşılandı.

EMEKLİ YARDIM İSTEDİ

Pazaryerinde çeşitli otları satarak evini geçindirmeye çalıştığını kaydeden yaşlı bir teyze MHP Manisa Milletvekili Adayı Zeynel Balkız'dan yardım istedi. Eşinin emekli olduğunu, geçim güçlüğü nedeni pazaryerinde bu yaşta ot satarak geçindiğini ifade eden yaşlı pazarcı esnafı, "Yaşım itibariyle artık pazarlarda zorluk çekiyorum. Yaşlılık maaşını eşimin emekli olmasından dolayı alamıyorum. Fakat eşimin aldığı emekli maaşı da geçinmemize yetmiyor. Ben bu yüzden pazarlarda ot satarak bu yaşımda geçimimizi sağlamaya çalışıyorum. Bana bu konuda yardımcı olun" dedi.

MHP Manisa Milletvekili Adayı Zeynel Balkız da iktidar olduklarında emeklilere yılda iki defa ikramiye verileceğini ve emeklilerin durumlarının iyileştirileceğini ifade etti.

Balkız, her ziyaret ettiği esnaf ve vatandaştan büyük ilgi görürken, kendisine iyi niyet dileklerinde bulunan vatandaşlardan destek istedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Zeynel Balkız Karaköy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title