Haberler

Metallica Sarsacak

Güncelleme:

İnönü Stadyumunda Saat 21.00'de Sahneye Çıkacak Metallica İçin Saatler Öncesinden Beklemeye Başladılar.

Sonisphere 2010 Festivali kapsamında saat 21.00'de sahneye çıkacak Metallica için saatler öncesinden beklemeye başladılar.

Sonisphere 2010 Festivali kapsamında dünyaca ünlü Rock müzik grubu Metallica'nın Beşiktaş'taki İnönü Stadyumunda vereceği konser için geri sayım başladı. Birçok rock grubunun sahne alacağı festivalin son gününde Rock müzik severler Metallica için gece saatler öncesinden stadyum önünde beklemeye başladı.

SAATLER ÖNCESİNDEN BEKLEMEYE BAŞLADILAR

Rock Müzik severler saat 19.00'da başlayacak Slayer ve saat 21.00'de başlayacak Metallica konseri için saatler öncesinden Beşiktaş'taki İnönü Stadyumu önünde beklemeye başladı. Saat 13.00'de kapıların açılmasını bekleyen Metallica hayranlarının siyah giymesi dikkat çekti. Metallica hayranları arasında saatler önceden konser için beklemeye başlayanlar da vardı. Gece saat 23.00'de beklemeye başladığını söyleyen bir Rock sever amaçlarının arkadaşlarla hem konser izlemek hem de konser öncesi sohbet etmek olduğunu söyledi.

SESLERİ KISILDI

Metallica'yı görmek için geceden beri bekleyenlerin arasında bayanlar da vardı. Gece saatlerinden itibaren beklemenin zor olduğuna dikkat çeken kadın Rock sever, İnönü satadyumuna hazırlıklı geldiklerini ve yemek yiyerek sokakta uyuduklarını söyledi. Sonisphere 2010 Festivali kapsamındaki diğer konserleri takip edenler arasında sesi kısılanlar da vardı. Beklemekten yorulanların oturarak beklediği konser için stadyumun kapıları saat 13.00'de açılacak. Metallica konseri saat 21.00'de başlayacak ve 23.00'e dek sürecek.

RAMMSTEİN İLK KEZ İSTANBUL'DA

İlk kez İstanbul'da sahneye çıkan Rammstein gece boyunca gösterdiği performansıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Rammstein'in şarkılarına hep birlikte eşlik eden hayranlarının coşkusu İnönü Stadyumu'nu deyim yerindeyse salladı.

TÜRKİYE'NİN FARKLI İLLERİNDEN FESTİVAL İÇİN GELDİLER

Üç gün boyunca devam edecek Sonisphere Festivali'nde hayranı oldukları grupları yakından dinlemek için Türkiye'nin farklı illerinden binlerce rock sever stadyuma akın etti. Ayşe Aktaş isimli bir engelli, İzmir'den bu festivale katılmak için İstanbul'a geldiğini söyledi. Ayşe Aktaş, genel olarak festivalin son derece iyi olduğunu ancak engelliler için stadyumda kurulan platformun, yanlış yere kurulduğunu, sahnenin çok gerisinde kaldığını söyledi.

SES DÜZENİNİ BEĞENMEYENLER OLDU

Ses düzenini beğenmediğini söyleyen bir dinleyici, pazar günü sahneye çıkacak olan Metallica'nın stadyumu dolduracağını söyleyerek, festivaldeki ses düzenini beğenmediğini söyledi. Bir arkadaşı ile İzmir'den festivale geldiğini söyleyen Laçin Özer, festivalin son derece güzel olduğunu ancak, ön sıralarda yer almalarından dolayı, yerlerini kaptırmamak için ihtiyaçlarını karşılamakta sıkıntı yaşadıklarını dile getirdiler.

ROCK HAYRANLARI METALLİCA'NIN VERECEĞİ KONSERİ İPLE ÇEKİYOR

onseri izlemek için erken saatlerden itibaren stadyuma geldiklerini söyleyen bazı rock severler hayranı oldukları Metallica'nın konserini iple çektiklerini söyleyerek, Metallica'nın bir şarkısını hep beraber söylediler.

HAYKO CEPKİN PERFORMANSI

Festivalin ilk gününde dev grupları dinlemeye gelenler arasında yer alan Hayko Cepkin, festivalin son derece iyi olduğunu söyleyerek, dev grupların İstanbul'da bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Festivallerdeki dinleyici kitlesine de değinen Cepkin, Rock konserlerine olan ilginin her geçen yıl artış gösterdiğini söyledi.

Festivalinin son gün programı şöyle:

Pazar 

Metallica 21:00 – 23:00 

Slayer 19:00 – 20:00 

Megadeth 17:30 – 18:30 

Anthrax 16:15 – 17:00 

Foma 15:15 – 15:45 

Gren 14:15 – 14:45 

Kapı Açılış : 13:00

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title