Haberler

Mersin Büyükşehir Belediyesinden Öğrencilere Yardım

Güncelleme:

Mersin Büyükşehir Belediyesi Silifke'deki öğrencilere kırtasiye yardımı yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Silifke'deki öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen yardım malzemeleri, MHP Silifke İlçe Başkanı Osman Oğuz, belediye meclis üyeleri ve parti yöneticilerince ilçedeki 52 ilkokulun birinci sınıfında okuyan bin 432 öğrenciye dağıtıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da yaptığı yazılı açıklamada, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okula yeni başlayan öğrencilere yardımda bulunarak eğitimlerine katkı sağladıklarını belirtti.

Öğrencilerin yapılan kırtasiye yardımlarını küçük bir armağan olarak kabul etmesini istediklerini kaydeden Kocamaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Ancak asıl hediyeyi inşallah yıllar sonra güzel bir eğitim almış hayırlı birer evlat olarak onlar bize verecekler. Yeni eğitim ve öğretim yılının, başta öğrenci ve öğretmenlerimiz olmak üzere bütün toplumumuza hayırlı olmasını diliyor, çocuklarımızdan hiçbir fedakarlığı esirgemeyen ve her an onların yanında olan ailelerimizi kutluyor, siz sevgili çocuklarımıza da başarılar diliyorum."

MHP İlçe Başkanı Oğuz da yapılan yardımlardan dolayı Kocamaz'a teşekkür etti. - Mersin

Kaynak: AA / Yerel

Burhanettin Kocamaz Silifke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title