Haberler

Melbourne Yeşil-beyaz

Bursaspor'a gönül vermiş yeşil beyazlı taraftarlar şampiyonluğu Avustralya'nın Melbourne kentinde de doyasıya kutladı.

Dünyanın heryerinde olduğu gibi Bursaspor'a gönül vermiş yeşil beyazlı taraftarlar şampiyonluğu Avustralya'nın Melbourne kentinde de doyasıya kutladı. Lig tarihine adını altın harflerle yazdıran Bursaspor , anavatandan binlerce kilometre uzaklıkta, Avustralya'da da unutulmadı.

Turkcell Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Bursaspor'un dev bir bayrağı İstanbul Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne asılırken bunun bir benzeri de Melbourne'de yaşandı.Bursasporlu taraftarlar yaşadıkları semtlerdeki üst geçitlere “Şampiyon Bursaporö yazan pankarlar ve bayraklar astılar.Melbourne'de genellikle doğum günü kutlamaları için pankartların asıldığı üst geçitler böylelikle ilk kez bir Türk kulübünün şampiyonluğuna da araç olmuş oldu.

Bursaspor'un şampiyonluğunu ilan etmesiyle birlikte henüz daha günün ilk ışıklarıyla Melbourne sokaklarına dökülen Bursaspor taraftarları şampiyonluğu çoşku ile kutladı. Bursaspor'a gönül vermiş taraftarlar Melbourne sokaklarında arabarıyla sevinç turları atarken işlerine gitmek için evlerinden ayrılan çevredeki Avustralyalıların da oldukça ilgisini çekti.

üzerlerine giydikleri Bursaspor formalarıyla Bursasporun tarihi şampiyonluğunu kutlayan taraftarlar , arabalarını bayraklarla donalttılar.

Muzaffer ÖZçELİK MELBOURNE / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title