Haberler

Mehmetçik, Koruculara İftar Yemeği Verdi

Hakkari Dağ ve Komando Tugayı ile Garnizon Komutanlığı, ilde görev yapan Geçici Köy Korucularına (GKK) yönelik iftar programı düzenledi.

Hakkari Dağ ve Komando Tugayı ile Garnizon Komutanlığı, ilde görev yapan Geçici Köy Korucularına (GKK) yönelik iftar programı düzenledi.

Orduevi bahçesinde düzenlenen programa katılan Vali Yakup Canbolat ile Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez, davetli korucuları kapıda karşıladı.

Yemekte konuşan Tuğgeneral Muzaffer Sönmez, il merkezi ve ilçelerde görev yapan korucularla bir arada olmayı arzu ettikleri için iftar programı düzenlediklerini belirterek, şöyle konuştu:

"İlk hafta sayın valimizin katkılarıyla şehit ve gazi ailelerimizi burada ağırladık. Bugün de burada sizlerle birlikte olmak istedik. İnşallah bütün günlerimiz böyle huzurlu ve sakin geçer. Hakkari'nin huzura ihtiyacı var. Hakkari'nin diğer illerdeki huzurun aynısını yaşamaya hakkı var. İnsanların bu huzuru yaşamaya hakkı var. Ülkemizin birliği ve beraberliği için geçmişte bizimle omuz omuza mücadele etmiş ve şu anda aramızda bulunan emekli korucularımız da var. Ülkemizin birlik ve beraberliği uğruna hayatını kaybederek ebediyete intikal eden şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize de şükranlarımızı sunuyorum. İftar programımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum."

İl Müftüsü Mehmet Faysal Geylani tarafından okunan dualarla son bulan programda, Vali Canbolat ve Tuğgeneral Sönmez, davetlileri çeşitli hediyeler takdim ettikten sonra kapıda uğurladı.

Programa İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı Kurmay Başkanı Albay Ömer Faruk Özköse, il ve ilçelerde görev yapan 110 korucu katıldı. - Hakkari

Kaynak: AA / Yerel

Garnizon Komutanlığı Muzaffer Sönmez Hakkari Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

title