Haberler

Medipol Başakşehir-Antalyaspor Maçından Notlar

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Antalyaspor'u konuk eden Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, geçen hafta Beşiktaş ile oynadıkları maçın 11'inde tek değişikliğe gitti.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Antalyaspor'u konuk eden Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, geçen hafta Beşiktaş ile oynadıkları maçın 11'inde tek değişikliğe gitti.

Avcı, Beşiktaş maçında sakatlanarak oyundan çıkan, tedavisinin ardından hafta içinde takımla antrenmanlara katılan Emre Belözoğlu'nu riske etmedi. Deneyimli futbolcu yedekler arasında bulunurken, Emre'nin yerine Attamah ilk 11'de sahaya çıktı.

Turuncu-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Samuel Holmen ve Cenk Ahmet Alkılıç, kadroda yer almadı.

Bu arada, Medipol Başakşehirli yaklaşık 2 bin taraftar tribünde takımlarını desteklemek için yer aldı. Konuk Antalyaspor'u ise yaklaşık 400 taraftarı destekledi.

Samuel Eto'o ilk 11'de

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da 12. haftada oynadıkları Adanaspor maçının 11'inde tek değişiklik yaptı.

Çalımbay, geçtiğimiz hafta ilk 11'de sahaya çıkan Mbilla'nın yerine Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o'ya şans tanıdı.

"Aladağ'da Yüreğimiz Yandı"

Medipol Başakşehirli futbolcular, Antalyaspor ile oynadıkları maç öncesinde ısınmaya, Adana'nın Aladağ ilçesinde özel öğrenci yurdunda çıkan yangında yaşamını kaybedenleri anmak için üzerinde "Aladağ'da Yüreğimiz Yandı" yazısı yer alan pankartla çıktı.

Futbolcular, taraftarlar tarafından uzun süre alkışlandı.

Kale arkası tribününde de hafta içinde bebekleri yaşamını yitiren Çaykur Rizesporlu Leonard Kweuke ve Kardemir Karabüksporlu Abdou Razack Traore'nin resimlerinin yer aldığı "Acınız Acımızdır" yazılı pankart bulundu.

Dünya Engelliler Günü unutulmadı

Dünya Engelliler Günü'nde, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ve Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı'nın iş birliği ile gerçekleştirilen organizasyon sebebiyle iki takım futbolcuları seremoniye engelli çocuklarla çıktı. Çocuklar turuncu-lacivertli atkılar ile sahada yer aldı.

Medipol Başakşehirli futbolcular da sahaya "Engelsiz Hayat Birlikte Daha Güzel" yazılı pankartı taşıyarak geldi.

Chapecoense tişörtleri

Medipol Başakşehirli futbolcular, Kolombiya'da düşen uçakta yaşamını yitiren Chapecoense'nin oyuncularını anmak için ısınmaya, üzerinde Brezilya ekibinin adının yazılı olduğu antrenman yelekleri ile çıktı.

Maç öncesinde de Chapecoense takımı için saygı duruşunda bulunuldu.

Turuncu Bando tribünde

Gönüllü Medipol Başakşehir taraftarları tarafından kurulan Turuncu Bando, Antalyaspor karşılaşmasıyla ilk kez tribündeki yerini aldı.

Turuncu Bando'nun bundan sonraki her iç saha maçında batı üst tribününde yer alacağı belirtildi.

Kaynak: AA / Spor

Abdullah Avcı Antalyaspor Beşiktaş Spor Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor mu, eleme mi oynuyor? Real Madrid Alaves maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Alaves maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Zaniolo sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek? Tottenham Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Tottenham M.City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri nelerdir? Tottenham Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Tottenham M.City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Yasemin Allen kimdir? Yasemin Allen kaç yaşında, nereli? Real Madrid Alaves maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Alaves maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title