Haberler

Matso'dan Bayram Alışverişini Manavgat'tan Yapın Çağrısı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Güneş, bayram alışverişinin Manavgat’tan yapılması çağrısında bulundu.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Güneş, bayram alışverişinin Manavgat'tan yapılması çağrısında bulundu.

MATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Güneş, Manavgat halkı ve Oda üyelerinin Ramazan Bayramı'nı yayımladığı bir mesaj ile kutladı.

Bayramların dini ve toplumsal değerlerin yoğun olarak hissedildiği, birlik ve beraberliğin yoğun olarak yaşandığı günler olduğunu hatırlatan Güneş, Oda üyeleri ve Manavgat halkının güzel bir bayram geçirmesini diledi. Güneş, "Bayramlar, birlik ve beraberliğin, sevginin, muhabbetin, başarışın, huzurun, yardımlaşmanın, kaynaşmanın en yoğun yaşandığı özel günlerdir. Kırgınlıklar ve dargınlıkların bir kenara bırakıldığı, sosyal sorumluluk ve dayanışma bilincinin en üst seviyede yaşandığı, yardımlaşma ve merhamet duygularının yoğunlaştığı bir Ramazan Bayramı'na, ulaşmanın sevinci içerisindeyiz. Turizmde de bayram vesilesi ile bir canlılık beklemekteyiz. Bölgemizde tatil yapacak olan misafirlerimizin güzel bir tatil geçirmelerini diliyorum. Bu hareketliliğin Manavgat'ın ticari hayatına da katkı sağlayacağını umuyorum" dedi.

Ramazan Bayramının bütün dünyada barış ve kardeşliğe vesile olmasını dileyen Hüseyin Güneş, "Ramazan Bayramı'nın başta ülkemiz olmak üzere bütün dünyada barış ve kardeşliğin hakim olmasını ve ülkemizde son zamanlarda artan terör olaylarının son bulmasını ve milletçe bu bayramı huzur, güven ve mutluluk içinde geçirmemizi diliyorum."

Bayram alışverişinizi Manavgat'tan yapın, Hediyeler size de çıkabilir

Şehrin ticari ve ekonomik hayatına katkı sağlamak, sosyal hayatı hareketlendirmek ve şehre dinamizm katmak amacıyla 1 Haziran-16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen "Manavgat'ta Alışveriş Günleri"ne de değinen Güneş, Oda üyeler ve Manavgat halkına çağrıda bulunarak "Bayram alışverişinizi Manavgat'tan yapın hediyeler size de çıkabilir" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Manavgat Yerel Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Barcelona Real Sociedad maçı CANLI izle! 13 Mayıs Barcelona R.Sociedad maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Aston Villa Liverpool maçı CANLI izle! 13 Mayıs A.Villa Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Burcu Biricik hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne? Galatasaray Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkacak, biletler bitti mi? Jose Mourinho Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak? Engelliler haftası sözleri ve mesajları! 10-16 Mayıs engelliler haftası mesajları! Engelliler haftası ne zaman, bu hafta mı? Soma davası nedir? Soma'da ne oldu, maden kazasında kaç kişi hayatını kaybetti? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 13 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Mahmut Uslu kimdir? Mahmut Uslu zengin mi, serveti ne kadar? Ferit Şahenk kimdir? Ferit Şahenk zengin mi, serveti ne kadar?
Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title