Haberler

Marmara Denizi'ndeki Lodos, Balıkçıları Olumsuz Etkiledi

Marmara Denizi'ndeki lodos, balıkçıları olumsuz etkiledi-Tekirdağ'daki balıkçılar 2 gündür denize açılamıyor-Merkez Süleymanpaşa ilçesinde 70 balıkçı teknesi demirlerken, diğer ilçelerdeki balıkçılar da lodosun etkisiyle hareket edemiyor- Tekirdağ merkez ilçesi Süleymanpaşa'da 70 balıkçı teknesi lodos nedeniyle 2 gündür denize açılamıyor.

Marmara Denizi'ndeki lodos, balıkçıları olumsuz etkiledi- Tekirdağ'daki balıkçılar 2 gündür denize açılamıyor-Merkez Süleymanpaşa ilçesinde 70 balıkçı teknesi demirlerken, diğer ilçelerdeki balıkçılar da lodosun etkisiyle hareket edemiyor- Tekirdağ merkez ilçesi Süleymanpaşa'da 70 balıkçı teknesi lodos nedeniyle 2 gündür denize açılamıyor.Tekirdağ sahilinde bulunan limanda teknelerini demirleyen balıkçılar, hızı saatte yaklaşık 90 kilometreyi bulan lodos nedeniyle teknelerinden ayrılamıyor. Büyük teknelerin her biri ise çelik halatlarla bağlanarak limanda bekliyor.Sahilde balıkçılık yapan İdris Şeremet, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Marmara Denizi'nde etkisini sürdüren lodosun kendilerini çok olumsuz etkilediğini belirtti.Lodosun özellikle kentteki balıkçıları etkilediğini, su seviyesinin akıntıyla arttığını ve rıhtımla suyun aynı seviyeye geldiğini anlatan Şeremet, şunları söyledi: "2 gündür denize çıkamadık, bu hava 3 gün daha devam edecekmiş. Çok etkiledi balıkçıyı, lodos havası olduğu zaman merada balık olmuyor. Poyraz veya karayelde balık oluyor. Bu havadan sonra poyraza çevrilirse hava insanlarımız sofralarında balık görecektir. Eğer lodos devam ederse tezgahta ve sofralarda balık olmayacaktır. Bu da fiyatların artışı demektir."Tüm balıkçıların limanda kaldığını ve sadece merkezde 70 teknenin bulunduğunu, kentteki tüm ilçelerde bulunan balıkçıların demir attıklarını anlatan Şeremet, birçok balıkçının ağlarının denizde kaldığını ve bunların kaybolduğunu da sözlerine ekledi. -

Kaynak: AA / Güncel

Marmara Denizi Süleymanpaşa Tekirdağ Şeremet Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bursa'da şiddet gören kız kardeşlerini kurtarmak isteyen 2 kardeş, damat tarafından katledildi

Bursa'da şiddet gören kız kardeşlerini kurtarmak isteyen 2 kardeş, damat tarafından katledildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title