Haberler

Manisa) Minik Irmak'ın Ablasından Geriye Bu Görüntüler Kaldı

(MANİSA) Minik Irmak'ın ablasından geriye bu görüntüler kaldı Cinayete kurban giden minik Irmak'ın babası dehşet saçtı Altı haftalık hamile eşi ve 10 yaşındaki kızını bıçaklayarak öldürülen ve kendini yaralayan Bilal Kupal'ın durumu ciddiyetini koruyorMANİSA (İHA) - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde...

(MANİSA) Minik Irmak'ın ablasından geriye bu görüntüler kaldı

Cinayete kurban giden minik Irmak'ın babası dehşet saçtı

Altı haftalık hamile eşi ve 10 yaşındaki kızını bıçaklayarak öldürülen ve kendini yaralayan Bilal Kupal'ın durumu ciddiyetini koruyor

MANİSA (İHA) - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 14 Ekim 2016 tarihinde vahşi bir cinayete kurban giden 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın babası Bilal Kupal'ın dün akşam bıçaklayarak öldürdüğü karısının 6 haftalık hamile olduğu iddia edildi. Ayrıca karısıyla birlikte öldürdüğü 10 yaşındaki kızı Ayşe Kupal'dan geriye ise bir gün önce okula giderken güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri kaldı.

Geçtiğimiz yıl Türkiye'nin yüreğini yakan Irmak Kupal cinayeti sonrası aynı ailede şok bir olay daha yaşandı. İddiaya göre, ikamet ettikleri Fatih Mahallesi Cihangir Sokak'taki evlerinde henüz belli olmayan bir nedenden dolayı eşi Suriye Kupal ile tartışmaya başlayan Bilal Kupal, sinirlerine hakim olamayarak yanında bulunan bıçağı karısı Suriye Kupal'a ve evde bulunan diğer kızı 10 yaşındaki Ayşe Kupal'a sapladı. Hamile olan Suriye Kupal ve 10 yaşındaki Ayşe Kupal olay yerinde hayatını kaybederken ağır yaralı olarak Alaşehir Devlet Hastanesine kaldırılan Bilal Kupal'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bu arada Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Ayşe Kupal'ın sınıfındaki sırası da boş kaldı. Babası tarafından öldürülen Ayşe'nin sınıf arkadaşları Ayşe'yi çok sevdiklerini ve derslerinde başarılı olduklarını söyledi.

Bu arada Ayşe Kupal'dan geriye bir gün önce babası Bilal Kupal ile el ele okula giderken görüntüleri kaldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Alaşehir Suriye Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title