Haberler

Manisa) Kapısı Açık Kalan Halk Otobüsüne Giren Hırsız Kameralara Yakalandı

(MANİSA) Kapısı açık kalan halk otobüsüne giren hırsız kameralara yakalandı Otobüste umduğunu bulamayan hırsız yaklaşık 15 TL'lik bozuk parayı alarak, otobüsün açık olan kapısını kapatıp uzaklaştıMANİSA (İHA) - Manisa'da park halinde bulunan ve kapısı açık olan halk otobüsüne giren...

(MANİSA) Kapısı açık kalan halk otobüsüne giren hırsız kameralara yakalandı

Otobüste umduğunu bulamayan hırsız yaklaşık 15 TL'lik bozuk parayı alarak, otobüsün açık olan kapısını kapatıp uzaklaştı

MANİSA (İHA) - Manisa'da park halinde bulunan ve kapısı açık olan halk otobüsüne giren hırsız, çevredeki vatandaşlara aldırmadan bozuk paraları alıp otobüsten indi. Güvenlik kameralarına takılan hırsız, otomatik kapıyı kapattıktan sonra kayıplara karıştı.

Olay, 18 Şubat tarihinde 2. Anafartalar Mahallesinde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Otobüsün güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, park halinde kapısı açık olan halk otobüsünü gözüne kestiren hırsız, etrafı gözetledikten bir süre sonra otobüse girerek, şoför mahallini didik didik ediyor. Umduğunu bulamayan hırsız yaklaşık 15 TL'lik bozuk parayı alıyor. Çevredekilere aldırış etmeden yavaşça otobüsten inen hırsız, otobüsün kapısını da kapatarak bölgeden hızlıca uzaklaşıyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(ÖND-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Asayiş Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title