Haberler

Manisa'da Kamyonet ile Tanker Çarpıştı: 15 Ölü

Güncelleme:

Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde tarım işçilerini taşıyan kamyonet ile tanker çarpıştı. Kazada 15 kişi yaşamını yitirdi.

Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde süt tankeri ile tarım işçilerini taşıyan kamyonetin çarpıştığı kazada 15 kişi öldü 2 kişi yaralandı. Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, 15 tarım işçisinin hayatını kaybettiği kazayı gözyaşları içinde anlattı. Olay yerine gittiğinde yaralıların çığlıklarını duyduğunu dile getiren Öz, hayatını yaprak toplayarak kazanan işçilerin geride kalan yakınlarına da sabır diledi.

ASMA YAPRAĞI TOPLAMAYA GİDİYORLARDI

Kaza bugün saat 05.30 sıralarında Gölmarmara'ya bağlı Hacıveliler Köyü yakınlarında meydana geldi. Bir süt tankeri ile bağa asma yaprağı toplamaya giden tarım işçilerini taşıdığı belirtilen kamyonet çarpıştı.

ŞERİT İHLALİ YAPTI

Tankerin şerit ihlali yapması nedeniyle meydana geldiği belirtilen kazada, büyük bölümü kadın olan ve kamyonetin kasasında bulunan tarım işçisi 15 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı. Tanker şoförünün ise kazadan sağ kurtulduğu öğrenildi.

Kazanın haber alınmasının ardından olay yerine ambulans ve cenaze araçları sevk edildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

BELEDİYE BAŞKANI GÖRDÜKLERİNİ AĞLAYARAK ANLATTI

Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, NTV yayınına bağlanarak kazayı anlattı, Öz bağlantı sırasında gözyaşlarını tutamadı:

"Kaza saat 5.30 sıralarında oldu. Çökelek mahallesinden, sahurda kalkarak bağ yaprağı toplamak için yola çıkıyorlar. Açık kasa kamyonetteler ve karşı taraftan gelen süt kamyonu biçiyor. Galiba kamyonun şoförü uyumuş. 15 kişi o anda ölüyor, 2 yaralı var ve hepsi genç."

"ÖLÜM YOLU"

"Bu yol dar ve problemlidir. Yıllardır sıkıntı yaşıyoruz ve inşaat halen devam ediyor. Yılan hikayesine döndü bu iş. Devlet büyüklerinden bir an önce bu inşaatın bitirilmesini istiyoruz. 1 yıl içinde 10-15 kaza oldu ve 20'nin üzerinde kayıp var. Bu yol ölüm yolu olmuştur..."

"O İNSANLARIN BAĞIRIŞLARINI, ÇIĞLIKLARINI DUYDUM"

"Bu yolda trafik yoğunluğu oldukça çok fazla, 24 saatin içinde 10 binin üzeirnde araç geçiyor. Yıllardır söylüyoruz yolun bitirilmesini ama geç kalınıyor. Çok üzgünüm. O insanların bağırışlarını, çığlıklarını duydum. Allah yardımcısı olsun geride kalanların, mekanları cennet olsun... Sabahın bir vakti çıkıp da yaprak toplamaya giden, günde 40-50 liraya geçinen insanlar bunlar."

ÖLENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde süt tankeri ile karşılıklı çarpışan kamyonetteki ölen tarım işçilerinin sürücü Seyde Aydın (52), karısı Ayşe Aydın (47), Nesrin Aydın (27), Kezban Uysal (67), Fadime Orhan (48), Zeynep Uysal (32), Ummuhan Uysal (30), Nurdane Kaya (40), Burak Kaya (15), Ümmü Demirkol (38), Zeynep Zengin (35), Azize Kars (52), Ayşe Yaşar (40), Zekiye Çetin (54) ve Yıldız Öztürk (41) olduğu öğrenildi. Ağır yaralanan Güldane Kılınç'ın ise Salihli Devlet Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Gölmarmara Ayşe Aydın Kamil Öz Yerel Yaşam Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (217)

Erdoğan Mobil-IOS:

Ak yollar bunlarmı.yol yaptık yol yaptık işte yol öldürün milleti

29
10
yanıtYanıtla
TurkMobil-IOS:

bizim ulkemizde savasa gerek yok Allah rahmet eylesin bu ne yaa yazik onca insana

39
0
yanıtYanıtla
bLade:

Sevgili Manisa Halki yarin secim oldugunda hala oyunuzu AK Parti ye verin olur mu ? somadaki 300 madenciyi yardim paralarinin cogunun buhar olmasini Tayyibin oraya gelip varandasi azarlayip bir de dovdurmesini ve son olarak bu faciayi unutun yine verin oyunuzu ayip be ayip insan bu kadar kor cahil olmaz

9
18
yanıtYanıtla
MUĞLA48:

Bir ülkeyi tanımak istiyorsanız o ülkede insanların nasıl üldüğüne bakın. . ! Sabah 5 te kalkıp çalışmaya giden o güzel insanlar. Yarın güneşin doğuşunu görememek, çocuğunun büyüdüğünü izleyememek, bunları düşününce bile boğazıma bişey takılır ellerim uyuşur. Başımız sağolsun. .

27
0
yanıtYanıtla
Perihan:

Allahtan rahmet dilerim Yakınlarına baş sağlığı dilerim beni. Memleketimin insanlarını Allah darda koymasın şu mubarekgünde Allah yardımcıları olsun

27
0
yanıtYanıtla
hayri:

işte egenin insanı böyle çalışkandır asla dilenmez asla devlet bize pakmiyö demez 7 den 70 e herkes çalışır

16
10
yanıtYanıtla
ALPER:

BU ÜLKEDE HİÇMİ DENETİM YOK AÇIK KASA KAMYOTTE İNSAN TAŞIMAKDA NEDEMEK AVRUPALI HAYVANLARINI BİLE TAŞIRKEN BİRSÜRÜ ÖNLEM EMNİYET ALIYOR VE AÇIK KSADA TAŞIMIYOR AÇIN İNTERNETTE BAKIN

24
0
yanıtYanıtla
Trıe:

Açık kasanın arkasında insanmı tasınır kummu taşıyosun mal mı taşıyosun

21
2
yanıtYanıtla
Caha:

AKp yüzünden olyo ulkemzin basinda akp olduktan sonra manisada insan kalmayacak

7
15
yanıtYanıtla
mahmut:

kisi basi milli gelir 18 bin dolarmis yalan; millet 30 tl yuvmeye gidior alah rahmet eylesin

20
2
yanıtYanıtla
Tüm 217 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title