Haberler

Manavgat'taki Trafik Kazası

Antalya'nın Manavgat İlçesi Çolaklı Beldesinde Meydana Gelen Kazada Yaralanan 10 Turistten 4'ü Taburcu Edildi

Antalya'nın Manavgat ilçesi Çolaklı beldesinde meydana gelen kazada yaralanan 10 turistten 4'ü taburcu edildi.

Side Anadolu Hastanesinde tedavileri tamamlanan Alman turistler Jürgen Michalz (61), Sibylle Michalz (59), Walter Wolfgang Eugen Ebner (70), Jamina Dylus (46) taburcu edildi. Aynı hastanede yatan Alman turist Miriam Staar (37) ile Polonyalı turist Magdalena Jolanta Jalocha'nın (29)tedavileri sürüyor. Side Anadolu Hastanesi Başhekimi Selahattin Güven, hastanede kalan iki turistin hayati tehlikelerinin bulunmadığını söyledi.

Side Bilgi Hastanesinde tedavi altına alınan Hary Selzer (63), AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazaya ilişkin hiç birşey hatırlamadığını belirterek, 'Minibüste şoförle birlikte 7 kişiydik. Kaza sonrasında bize yardımcı olanlara teşekkür ediyorum. Kendimi iyi hissediyorum. Bir kaç gün sonra taburcu edileceğim' dedi. Eşi Alice Selzer ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattığını belirterek, 'Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum' diye konuştu.

38 yaşındaki Anja Wieditz de, çarpmanın etkisiyle omuzunda oluşan ağrının bir kraç günü kadar geçeceğini umduğunu ifade etti.

Side Bilgi Hastanesi Ortopedi uzmanı Halim Demiralp, Hary ve Alice Selzer çiftinin müşahade altında tutulduğunu söyledi. Demiralp, 'Hastanemizde tedavi gören ve omuzu çıkan Anja Wieditz'a (38) operasyon yaptıktan sonra taburcu edeceğiz' dedi.

Kaza anında minibüste bulunan ve kazadan yara almadan kurtulan Dirk Wieditz de, Almanya'da hobi olarak ilkyardım eğitimi aldığına değinerek, 'Minibüsten kendi imkanlarımla çıktım. Daha sonra yaralıları tek tek çıkardım' diye konuştu.

(MT-HK-BNY-İU) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

10 yıllık tarihi protokol! Kuşadası plajları halka açılıyor, şemsiye ve şezlonglar da ücretsiz olacak

10 yıllık tarihi protokol! Kuşadası plajları halka açılıyor, şemsiye ve şezlonglar da ücretsiz olacak

Bakmadan Geçme

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title