Haberler

Manavgat Halk Eğitim Merkezi'den Yılsonu Sergisi

Manavgat Halk Eğitim Merkezi, yıl sonu sergisi açtı.

Manavgat Halk Eğitim Merkezi, yıl sonu sergisi açtı.

Manavgat Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde devam eden kursiyerlerin Kırkyama, Resim, Nakış, İğne Oyası, Ahşap Boyama, Ebru ve Seramik Boyama gibi değişik dallarda yapmış oldukları el emeği göz nuru eserler Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde açılan sergide görücüye çıktı. Cumartesi gününe kadar açık kalacak olan serginin açılışına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Geyikoğlu ile vatandaşlar katıldı.

Manavgat Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Geyikoğlu'nun konuşmasının ardından Beyaz Lale Derneği ve Halk eğitim merkezi tarafından oluşturulan halk oyunları ekipleri çeşitli yörelere ait oyunları sergilediler.

Halk Oyunları gösterisinin ardından eserlerin sergilendiği Halk Eğitim Merkezi Yılsonu sergisinin açılışı Protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Manavgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title