Haberler

Maltepe'den "Rüzgar Gibi Geçti"

Türkiye’nin ilk ve en uzun soluklu bakır nefesli beşlisi Golden Horn Brass, "Rüzgar Gibi Geçti" isimli konseriyle Maltepelilerle buluştu.

Türkiye'nin ilk ve en uzun soluklu bakır nefesli beşlisi Golden Horn Brass, "Rüzgar Gibi Geçti" isimli konseriyle Maltepelilerle buluştu.

Maltepe Belediyesi'nin mayıs ayındaki kültür-sanat etkinlikleri kapsamında, Türkiye'nin ilk ve en uzun soluklu bakır nefesli beşlisi Golden Horn Brass, "Rüzgar Gibi Geçti" isimli konseriyle, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde sahne aldı.

2004 yılında kurulan ve yurt dışında kendi tarzında idol olmuş birçok brass grubunun arasında Türkiye'yi temsil etmeye hak kazanan Golden Horn Brass, klasik, caz, pop ve Anadolu ezgilerini kendi üslupları ile birleştirerek, dinleyicilere müzik ziyafeti çekti. Trompet, korno ve tuba enstrümanlarıyla eserlerini seslendiren grup, sahne performansı ile müzikseverlerin beğenisini topladı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Maltepe Belediyesi Türkiye Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title