Haberler

Vatandaşlar, Maltepe'de Deniz Kenarında Kadın Cesedi Buldu

Güncelleme:

İstanbul Maltepe sahilinde yürüyüş yapan vatandaşlar, kayalıklara sıkışmış kadın cesedini görür görmez hemen polisi aradı. Ceset kayalıklardan çıkarıldı, morga götürüldü.

İstanbul, Maltepe sahilyolunda yürüyüş yapan vatandaşlar denizde bir ceset görünce polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevkedildi. Ceset kayalıklardan çıkarıldı, morga götürüldü.

KIYIYA ÇIKARILDI

Ekipler güvenlik şeridi çekerek vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı. Ekipler kıyıda kayalıklara sıkışmış cesedi çıkaramayınca itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Ceset itfaiye ve polis ekiplerinin çalışmasıyla denizden kıyıya çıkarıldı.

DARP İZİNE RASTLANMADI

Cesedin üzerinde yapılan ilk incelemede, herhangi bir darp izine rastlanmadı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonrasında ceset, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Üzerinden kimlik çıkmayan cesedin 50 yaşlarında bir kadına ait olduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Maltepe Önemsiz Yaşam Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Bakmadan Geçme

13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir? Kişisel farkındalık nasıl artırılır? Farkındalığı artırmak için neler yapılabilir?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500

Yorumlar (27)

AKP madurları:

AKP döneminde gırtlağına kadar borç çıkmazı içine giren vatandaşlar aklını kaybetmekte böyle olaylar olması kaçınılmaz , sadece kendilerine torba yasası çuval yasası adı altında kanunlar çıkartarak böylece zaten yüksek aldıkları gelirlerinde vergisinden kurtuluyorlar ,

20
28
yanıtYanıtla
bursadanmobilWeb@haberler.com:

AKPMAĞDURUNA Cevap Arkadaş sen kafayımı yedin ku öyle Bu haberin ak partiyle ne alakası var borcu yapan adam yemiş içmiş eylenmiş gönlünce yaşamış da borç yapmış ysda bişey almıştır onun borcu olar adam hesabını bilmiyorsa akp nin ne suçu var körü körüne duüşmanlık yapma ne kazanacan gerçekçi olun artık

23
12
yanıtYanıtla
Timur argunMobil-IOS:

Ben akp değilim ama bazı akıldan zayıf insanlar neden bu cinayetleri hükümete yüklüyor anlamıyorum, ya laf olsun diye yazıyor yada ne yazdığını kendide bilmiyor,.

18
13
yanıtYanıtla
adanalik-01:

yine bir kadin yine bir vahşet of türkiyem of

14
8
yanıtYanıtla
TurkMobil-IOS:

ulan Turkiyede kurt kenti diye biseymi var Turkiyede yasadiginizi unutmayin size alin doguyu verdik bolduk deseler birinizde gidip kalmazsiniz

21
1
yanıtYanıtla
MemomobilWeb@haberler.com:

Türk kürt biraz adam ulun biraz kafanız teknolojiye çalılışsn milet ozaya gidiyo geri kafalılar sizi

11
9
yanıtYanıtla
Yigit A.Mobil-IOS:

Kürt kenti diye bir sey yok. Maltepe iki kisma ayrilir ust kisim ve alt kisim. Kaç kere gelip gezdiniz maltepede ? Son derece nezih bir ilce, Acaba siz nerede ikamet ediyorsunuz merak ettim?

16
2
yanıtYanıtla
84510Mobil-ANDROID:

insanlığımızı yitirmişiz.yani yardıma ihtiyacı olan bir insan olsa ve siz ona türk diye yardım etmeyecek misiniz?ya da kürt diye ya da alevi diye??? yazıklar olsun. memleket nereye gidiyor böyle.

17
1
yanıtYanıtla
PilotmobilWeb@haberler.com:

Allah ZAZA ları korusun

6
9
yanıtYanıtla
adanalımobilWeb@haberler.com:

Adana düşmanları görüyorsunuz kadın şiddeti kadın cinayetleri dünyanın ve türkiyenin heryerinde var sadece adanaya mahsus degil ..Insan,memleket ve ırk ayırımı yapan herkesi şiddetle kınıyor allahtan rahmet diliyorum..

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title