Haberler

Maliye Dernekleri Çanakkale'de Bir Araya Geldi

Defterdar ve Defterdar Yardımcıları Derneği’nin (DEFYADER) öncülüğünde, 13 dernek temsilcisinin katılımıyla Çanakkale istişare toplantısı yapıldı.

Defterdar ve Defterdar Yardımcıları Derneği'nin (DEFYADER) öncülüğünde, 13 dernek temsilcisinin katılımıyla Çanakkale istişare toplantısı yapıldı.

Defterdar ve Defterdar Yardımcıları Derneği'nin (DEFYADER) ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Defterdarlık Uzmanları Derneği (DUDER), Gelir Uzmanları ve Yardımcıları Derneği (GUYADER), Gelirler Kontrolörleri Derneği (GELKONTDER), Gelir İdaresi Müdür ve Müdür Yardımcıları Derneği (GİMDER), Mali Hizmetler Uzmanları Derneği (MAHUZDER), Maliye Uzmanları Derneği (MUD), Maliye Yöneticileri Derneği (MAYDER), Milli Emlak Kontrolörleri Derneği (MEKDER), Muhasebat Kontrolörleri Derneği (MUKDER), Muhasebe Denetmenleri Derneği (MUDENDER), Personel Müdür ve Yardımcıları Derneği (PERMUDER), Vergi Müfettişleri Derneği (VMD) temsilcileri katıldı. Maliye Bakanlığı'nda yaşanan değişikliklerle ilgili görüş alış verişinde bulunulan toplantıda bakanlık merkez ve taşra teşkilatında yaşanan sıkıntılar da dernek temsilcileri tarafından dile getirildi.

Çanakkale Defterdarı ve DEFYADER Başkanı Mustafa Işık, "Bilgi birikimlerini kamu hizmetine sunan, güçlü ve sürdürülebilir bir büyüme ortamını desteklemek üzere maliye politikalarının eksiksiz uygulanması için özveriyle çalışan meslek mensupları, ülkemizin manevi başkenti Çanakkale'de bir araya gelerek fikir teatisinde bulunma fırsatı yakalamışlardır" dedi.

Dernek temsilcileri, toplantıdan sonra Gelibolu Yarımadası'ndaki Şehitler Abidesi, Conkbayırı, Kilitbahir Tabyaları, Şahindere Şehitliği'ni gezdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Yerel Haberler

title