Haberler

Victoria's Secret Mankeni, Türkiye'ye Gelmedi

Güncelleme:

Victoria's Secret mankenlerinden Candice Swanepoel, Antalya'da düzenlenecek defileye Türkiye'de ve komşu ülkelerde yaşanan terör olaylarını bahane göstererek katılmadı.

Dosso Dossi Fashion Show'da defileye katılması planlanan Victoria's Secret mankenlerinden Candice Swanepoel, güvenliği gerekçe gösterip defileye katılmadı.

GÜVENLİĞİ GEREKÇE GÖSTERİP GELMEDİ

Victoria's Secret mankenlerinden Candice Swanepoel, podyuma çıkacağı Dosso Dossi Fashion Show'a gelmekten son anda vazgeçti. Türkiye'de ve komşu ülkelerde yaşanan terör olaylardan ötürü 'Muhtemel güvenlik tehditleri'ni gerekçe gösteren Candice Swanepoel, İstanbul uçağına binmedi ve defileye katılmadı. Yaşanan son dakika gelişmesi üzerine Dosso Dossi Fashion Show'un podyumu 'Human Barbie' lakaplı Ukraynalı Model Valeria Lukyanova'ya kaldı.

'Harikalar Diyarı' konseptli podyuma yerli ve yabancı yaklaşık 50 mankenle birlikte çıkacak Lukyanova, biri orijinal 'Barbie kıyafeti' olmak üzere iki ayrı giysi sergileyecek.

"SON ANDA UÇAĞA BİNMEKTEN VAZGEÇTİ"

Yaşanan gelişmeyle ilgili açıklama yapan Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, "Son anda uçağa binmekten vazgeçtiğini öğrenince şaşırdık. Yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor ve bize sürekli soru soruyorlardı. Bizler kendisine her türlü güvenlik garantisini verdik. Tüm hazırlıklarımızı yapıp kendisini beklerken uçağa binmediğini öğrendik" dedi.

SÖZLEŞMEDE ÖZEL MADDE VAR

Candice Swanepoel'ün 'Muhtemel güvenlik tehditleri'ni gerekçe gösterdiğini belirten Hikmet Eraslan, "Maalesef bu mankenlerin sözleşmelerinde 'mucbir sebep' maddesi bulunuyor. Dolayısıyla sözleşmeye imza atıp, ücretlerinin tamamını 6 ay önceden almalarına rağmen bu haklarını hep saklı tutmak istiyorlar. Bu olay Dosso Dossi'nin enerjisini düşürmeyecek" ifadelerini kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Candice Swanepoel İstanbul Antalya Türkiye Magazin Haberler

Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

Filistin'i tanıma kararı alan ülkelere İsrail'den ilk tepki! Büyükelçileri geri çağırdı

Filistin'i tanıma kararı alan ülkelere İsrail'den ilk tepki! Büyükelçileri geri çağırdı

Valilikte 'akraba kayırma' skandalı! Müdürlerden biri kızını diğeri ise kuzenini işe aldırdı

Valilikte 'akraba kayırma' skandalı! Müdürlerden biri kızını diğeri ise kuzenini işe aldırdı

Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş ile yeni anlaşma sağladı

Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş ile yeni anlaşma sağladı

500

Yorumlar (40)

Adınızı Yazın:

Ayyyy çoook üzüldüüüükkk :) Candice Swanepoel bi ara o makyaj malzemelerini yemeyi de dene , belki beynine biraz oksijen giderde için güzelleşir canım benimmm :))))

28
1
yanıtYanıtla
romans:

ülkede terör var. haklı. yobaz ülkedene işi var

7
19
yanıtYanıtla
ali akan:

haksız değil. .

9
15
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Kadın bakmış memlekete suriyelisi ıraklısı doluşmuş, ben Türkiyeye söz verdim ortadoğuya degil demiştir haklı olarak :)

11
9
yanıtYanıtla
berbatsınız..:

ama haklı hatun canını yolda bulmadı o da biliyor türkiyede insanın değeri yok. . . bakın peynir ekmek gibi şehit haberleri geldikçe hala kendi insanımızı askerimizi yüceltemiyoruz. rusların 1 askeri 1 savaş uçağının değerini görün ruslar için asker kutsaldır bizde vatan sağolsun denilip koyun gibi başımızı öne eğer yönetiliriz.

15
4
yanıtYanıtla
63 URFA:

afganistan savasinda gördük nekadar deger verdiklerini akil fakiri cahil

yanıt1
yanıt2
angara bebesi:

la urfa ne diyon sen o savaşta afganistan a hindistan pakistan abd arabistan yardım ettiği için durum senin dediğin gibi oldu bugün sana kim yardım edecek amaç rusyayla türkiyeyi dolayısıyla iran ı savaştırmak değilmi. . dolayısıyla abd suya sabuna dokunmadan 1 taşta 3 kuş vuracak.

yanıt1
yanıt0
numan:

ankara meydanda yüz kişi öldü niye gelsinki türkiye hep artis ne saygı var ne sevgi kim nerde öldü belli deil insanlık bitti

16
3
yanıtYanıtla
vanlyy:

Tuekiye nasilda yeryuzunde rezil olmus gitmis;))

5
14
yanıtYanıtla
BAK İŞTE.... EĞER İLKOKULU BİTİRSEYDİN:

''''TÜRKİYE'''' kelimesini doğru yazardın. . . . . . . AYRICA. . . İnternete gelirken, BEYNİNİ yanında getireceksin. . . . . Bak işte beynini evde unutunca nasıl da zırvalıyorsun. . . . . .

yanıt11
yanıt3
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title