Haberler

'Urfalıyım Ezelden' Dizisi Başka Kanala Geçti

Güncelleme:

Bülent İnal, final yapmadan yayından kaldırılan 'Urfalıyım Ezelden' dizisinin başka kanalda devam edeceğini Instagram'dan duyurdu.

Kanal D'nin düşen reytinglerden dolayı memnun olmadığı Urfalıyım Ezelden dizisi final yapmadan yayından kaldırmıştı. Yayından kaldırılmasıyla eleştirilen dizi için Fox Tv, Kanal D'nin kapısını çaldı.

BAŞROL OYUNCUSU DUYURDU

Yayından kaldırılmasıyla birçok eleştiri alan dizi için diğer kanallar harekete geçti. Dizinin başrol oyuncusu Bülent İnal, Instagram'dan paylaştığı fotoğraf ile dizinin başka kanalda devam edeceğini duyurarak, "Hangi kanalda olacağını ise yapımcımız önümüzdeki günlerde açıklayacak." deyip müjdeyi verdi.

DİZİNİN KONUSU

Başrollerinde Bülent İnal, Dolunay Soysert, Öykü German, Settar Tanrıöğen ve Murat Çetinkaya'nın olduğu yapım İstanbul'a göç eden bir ailenin yaşadıklarını anlatıyordu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Urfalıyım Ezelden Bülent İnal Instagram Kanal D Magazin Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500

Yorumlar (49)

tuncay:

urfalıyım ezelden dizisini çok seviyoruz hangi kanal olurşa izleriz

15
2
yanıtYanıtla
yunus:

pek dizi takip etmezken bunu izlemeden duramıyorum.

16
1
yanıtYanıtla
izleyici:

Doğu kültürü ve kürtlerin yaşamlarının konu edildiği diziler çoğalmaya başladı. Film ve müzik sektörü bunların elinde herhalde. Bu tür dizileri hiç sevmiyorum.

5
11
yanıtYanıtla
kemal:

güzel bir dizi diziye haksızlık yapılmasın

15
1
yanıtYanıtla
iskan çetiner sss:

Mükemmel bir film en azında acık saçık bir film değil ailece seyir ediliyorFox tv geçer inşallah

13
2
yanıtYanıtla
ysf:

Bu Bülent İnal''ın iyi iş yapmış hangi dizisini hatırlıyorsunuz? bu oyuncuda ısrarın anlamını anlamıyorum. bence biraz para kazandıysa bir galeri açsın, orada araba satsın. oyunculuk ona göre değil. ayrıca da, dizi nerede devam ederse etsin iş yapamaz.

3
11
yanıtYanıtla
halil ergin1Mobil-ANDROID:

Kaldirilmamasi tasinmasi iyi cok guzel en azindan gercekte yasanmis olaylari anlatiyor biktik sacma sapan (pembe ve ask oyunlari) tasiyan dizilerden

12
2
yanıtYanıtla
Tuncay HOCA:

kanal d adam değil

13
1
yanıtYanıtla
KENAN:

SÜPER BİR HABER. KADAL D DE İZLENEN TEK DİZİ BUYDU. BEN BU DİZİNİN REYTİNG REKORLARI KIRACAĞININ DÜŞÜNÜRKEN DİZİNİN YAYINDAN KALDIRILMASI BENİ ÇOK ÜZDÜ. BAŞKA KANALLARIN DEVEREYE GİRECEĞİNİ TAHMİN ETMİŞTİM VE DÖRT GÖZLE BU HABERİN GELMESİNİN BEKLİYORDUM. ÇOK SEVİNDİM. FOX TV BEN CE EN İYİ KANAL OLUR BU DİZİ İÇİN. FOX GELECEĞİ PARLAK BİR KANAL. BÜLENT İNAL''IN DA HAYRANIYIM. KENDİSİNİ ÇOK BEĞENEREK İZLİYORUM. HANGİ DİZİ YA DA FİLM OLURSA OLSUN TAKİPÇİSİYİM. KENDİSİNE VE DİĞER OYUNCU ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM.

11
2
yanıtYanıtla
remzi:

gerçekçi abartıdan uzak zevkle izelediğim dizi

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title