Haberler

Ünlü Oyuncuya "Sübyancı" Diyen Erol Köse'ye 7 Bin Lira Para Cezası

Güncelleme:

Berrak Tüzünataç'a Twitter'dan hakaret eden Köse, "Histerik, balkon şezlong fark etmiyor, sübyancı Berrak" sözleri nedeniyle 7 bin 280 lira para cezasına çarptırıldı.

Geçtiğimiz yıl Twitter hesabından Berrak Tüzünataç'a yönelik "histerik, balkon şezlong fark etmiyor, sübyancı" yazdığı iddia edilen ünlü yapımcı için hakaret suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

PİŞMAN OLMADI, MAHKEME CEZAYI ERTELEMEDİ

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde önceki gün görülen davada Köse, 7 bin 280 lira para cezasına çarptırıldı. Mahkeme, Erol Köse'nin pişmanlık duyduğuna dair tavır ve davranış göstermediği gerekçesiyle cezayı ertelemedi.

"O TWİTTER HESABI BENİM DEĞİL"

Mahkemede ifade veren Erol Köse, "O Twitter hesabı bana ait değil. Berrak arkadaşımdır ve ona bu ifadeleri kullanmam" diyerek iddiaları reddetti. (Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Erol Köse Twitter Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

burak:

ya bu erol koseden tiksiniyorum desem yeridir hep bir reklam pesinde bir hadiseye sarar bir berraga sarar ve sonunda hep rezil olan o olur ama adam olmaz

0
0
yanıtYanıtla
TURBO CİFTCİ:

köseye şöyle böyle diyorlar zaten yanar dönerli bir simit.

0
0
yanıtYanıtla
çetin kaya:

ULAN KIVIRMA HE DE DANSÖZLÜK HOŞ DEĞİL

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title