Haberler

Rol Gereği Cinsel Saldırıya Uğrayan Oyuncu Kübra Kılınçkaya'dan Açıklama: Rüyalarıma Girdi

Güncelleme:

Mayıs ayında vizyona girecek olan Kulyas Lanetin Bedeli, filminin oyuncularından Kübra Kılınçkaya, filmdeki cinsel saldırı sahnesinde ne kadar zorlandığını ve psikolojisinin nasıl etkilendiğini anlattı.

10 Mayıs'da vizyona girecek olan 'Kulyas Lanetin Bedeli' isimli korku tarzındaki sinema filminde rol alan Kübra Kılınçkaya, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Oyuncu, film çekimleri sırasında ve sonrasında psikolojik durumunu toparlamakta zorlandığını söyledi.

"CİNSEL SALDIRI SAHNESİNDE GERİLSEK DE İŞİMİZİ YAPTIK"

Kübra Kılınçkaya, filmin cin filmi olması sebebiyle sorunlar yaşadıklarını ve bu tarz olayların normal olmayacağını belirtti ve ekledi: "Her şey aslında yönetmenimiz Yunus Şevik'in 'gerçekçi ve doğru bir sahne istiyorum' demesiyle başladı. Cinsel saldırı sahnesindeki partnerim Onur Serimer ve ben, yönetmenimizin bu sözü üzerine gerilsek de konsantre olup role girip işimizi yaptık.

Rol gereği Tecavüze Uğrayan Oyuncu Kübra Kılınçkaya'dan Açıklama: Rüyalarıma Girdi

"AŞAĞILANMIŞ HİSSETTİM"

Çekimler sırasında bu duyguyu gerçekten yaşadığımı hissettim. Bu bende aşağılanmış hissini uyandırdı. Hiçbir şey yokken ağlama krizlerine girmeye başladım.

Rol gereği Tecavüze Uğrayan Oyuncu Kübra Kılınçkaya'dan Açıklama: Rüyalarıma Girdi

"ÇEKİMLERDEN SONRA RÜYALARIMA GİRDİ"

Çekimler bittikten sonra rüyalarıma girdi, gece uykusuzlukları baş gösterdi. Kendi kendimi tedavi etmenin yolunu buldum, bunun benim işim olduğunu sadece senaryo olduğunu kendime telkin yoluyla işledim ve kurtuldum."

Rol gereği Cinsel Saldırıya Uğrayan Oyuncu Kübra Kılınçkaya'dan Açıklama: Rüyalarıma Girdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

500

Yorumlar (103)

misafir:

Kesinlikle söylüyorum. Bu tür filmlerin tek amacı Müslüman Türk halkını manevi değerlerden uzaklaştırmak kısaca dinsizleştirmektir. Türk örf ve adetlerini hiçe sayarak yapılan bu tür filmlerin artık ülkemde son bulmasını istiyorum. Bu yüzden özellikle Rtük başta olmak üzere bakanlığımıza çok iş düşüyor ama mazallah bakıyorum da dut yemiş bülbül gibi öbürküler işlerini yapmaya devam ediyor bizimkiler seyrediyor.

64
8
yanıtYanıtla
Nuriclal:

Size katılıyorum Allah bu tür ahlaksızlara cezasını dünyada versinki millete ibret olsunlar! Günahları kendileri ile kalsa neyse bunlar gibiler bütün evlatlarımıza kötü örnek teşkil ederek onları da günah bataklığına çekiyor!!!

yanıt14
yanıt1
Tayfun Akalın:

''''Kendi kendimi tedavi etmenin yolunu buldum, bunun benim işim olduğunu sadece senaryo olduğunu. . . '''' derken? Senaryo ama birebir temas var her ne kadar son aşamaya gelinmese de!. . İnşallah ar damarımız çatlamaz toplum olarak. . .

62
10
yanıtYanıtla
vatan:

insanlığın ve kadınlığın yüz karası bu iblisler. . allah sizlerin belasını versin.

51
7
yanıtYanıtla
Deli Oğlan...:

ALLAH. . . lutfen. . .

yanıt2
yanıt1
yönetmen:

zorlanıyorsan böyle sahnelerden önce çağır prova yapalım.

39
14
yanıtYanıtla
Türk kültürü:

Misafir arkadaşa sonuna kadar katılıyorum, şunuda söylemek istiyorum Kübra! Sen kendimi aşağılanmış hissettim diyorsun! Hayır hissetmedin çok hemde çoook aşağılandın ve de aşağılıksın! Seni o sahneye sözde sanatçı olmaya silah zoruylamı götürdüler????

49
3
yanıtYanıtla
Mehmet:

Bırakın bu sahtekarlığı

48
3
yanıtYanıtla
Magmula:

Ablacım o para hesabına yattımı merak etme psikoloji denen hic bişe kalmaz

43
7
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Gelecek nesil sizleri sizler gibileri izleyerek büyüyor ve onlarda çocuklarına da ne öğrenirlerse onları öğretecekler. Ne büyük vebal altındasınız farkında değilsiniz. Ey devlet Ey RTÜK sigaraya mozaik koyuyorsunuz ama sigara diğerlerinin yanında çok masum kalıyor!

45
5
yanıtYanıtla
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title