Haberler

Rapçi Selo'dan Sagopa Kajmer'e sert tepki: O rapin mihenk taşı olamaz

Güncelleme:

Selo lakabıyla tanınan rap ve hip-hop sanatçısı Selahattin Ergün, Haberler.com'un YouTube kanalına konuk oldu. Sagopa Kajmer'in kendisini rapin temel taşı olarak görmesiyle ilgili konuşan Ergün, "Sagopa'nın karakteri hep değişiyor. Sen benim kadar ne yaptın ki mihenk taşı olacaksın? Ondan mihenk taşı falan olmaz" diyerek tepki gösterdi.

Haberler.com, YouTube kanalında birbirinden değerli konukları ağırlamaya devam ediyor. Stüdyomuza konuk olup Dilara İncebacak'ın sorularını yanıtlayan rapçi Selahattin Ergün, Sagopa Kajmer hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"SAGOPA RAPİN MİHENK TAŞI OLAMAZ"

Rapçi Sagopa Kajmer, iki hafta önce Twitter hesabından paylaşım yaparak "Biz Türk Rap'in 4 kişilik temel taşıyız. Görüşmesek de buluşmasak da atışsak da her birimizin ayrı ayrı hakkı vardır. Yaşasın rap" diyerek Ceza, Fuat Ergin ve Doctor Fusch'u etiketledi. Kajmer'in yaptığı paylaşımı doğru bulmadığını söyleyen Kadıköy Acil Grubu'nun kurucusu Selahattin Ergün, "Sagopa'nın geldiği zamanı hatırlıyorum da hip-hop'la alakası olan biri değildi. Ceza, Fuat Ergin ve Doctor Fuchs bu işin mihenk taşı ama Sagopa değil. Adamın karakteri hep değişiyor" dedi.

"DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA OYNAMAK İSTERDİM"

Yaşamayanlar dizisinde rol alan Selahattin Ergün, oyunculuğa sıcak baktığını da söyledi. Tarihi dizilere olan zaafından bahseden rapçi, "Diriliş Ertuğrul dizisinde oynamak isterdim" ifadelerini kullandı. Televizyonda yer alan diziler arasında sadece TRT1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisini izlediğini belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sagopa Kajmer Twitter Haberler

500

Yorumlar (23)

Tuna:

Bu adam kim ben hiç görmedim

17
3
yanıtYanıtla
Ya he hee:

Bu kim ?..neyse banane..istisnalar kaideyi bozmaz..

17
3
yanıtYanıtla
Yavuz:

Bu kim ? Ne duydum , ne gördüm !

12
5
yanıtYanıtla
Süleyman başak:

Olm siz rap dinlemiyosunuz ki bu adamı tanıyasınız, siz pop dinleyin serdar ortaç dinleyin sago dinleyin yaşınız yetmez bu adama

yanıt2
yanıt4
Helinsu:

Ulan Srlo daha ritim nedir onu bile bilmiyorsun grlmil Sagodan daha fazla emeğim olmuştur diyorsun. Sabah akşam serseri gibi takılıp kime rapi sevdirdin sen Ayrıca Sagonun tek bir şarkısı senin yaptığın her şeyi ezer geçer. sago hiçbir şey yapmasaydı sadece 1 tek şarkı yapsaydı tine seni ve kadıköy ekibine bin basardı

15
2
yanıtYanıtla
Mehmet:

Seni tanımıyoruz selocan kim olduğunu bilmiyoruz boşuna nefes tüketme git dinlen evinde

13
1
yanıtYanıtla
Efe:

Selo seni ilk defa duyuyorum sen kimsin a...

10
2
yanıtYanıtla
Hamdi:

Selo kim lan ?? öyle biri mş varmış

9
3
yanıtYanıtla
Muhammet:

Sen kimsin ilk defa görüyorum herkes repsçi oluyo

10
1
yanıtYanıtla
??:

Bana rapi sevdiren adamdir sago

6
5
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title