Haberler

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un abisi otopark görevlisiyle kavga etti

Güncelleme:

Kıvanç Tatlıtuğ'un abisi Cem Tatlıtuğ, dün akşam bir otopark çalışanıyla kavga etti. Olay sonrası canlı yayına bağlanan Tatlıtuğ, yaşanan kavganın detaylarını anlattı.

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, dün akşam reklam yüzü olduğu markanın tanıtım etkinliğine katıldı. Tatlıtuğ ailesinin güzel başlayan gecesi Tatlıtuğ'un abisi Cem Tatlıtuğ'un otopark çalışanıyla kavga edince kötü bitti.

"ELİME VURDU"

Dün akşam kardeşinin reklam tanıtımına katılan Cem Tatlıtuğ, otoparkta arabasına binmeye giderken vale çalışanıyla kavga etti. 10 TL'lik otopark ücretinden dolayı kavga eden Tatlıtuğ, 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak yaşanan olayı şu sözlerle anlattı:"Otoparka geldim yürüdüm. Arkamda küfür eden adam vardı. 'Hop parayı vermedin' dedi ayak ayak üstüne durmuş oturuyor. Bende 'Ya önce adam gibi otur ben de parayı vereyim' dedim. Sonra ben 'Yaşlı başlı adamsın dedim' o arada elime vurdu. Kameraları görünce durdum ben.

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un abisi otopark görevlisiyle kavga etti

"NORMAL CEM OLSAM ORADA KAVGA EDERDİM"

Ben ne yapayım orada 60 yaşındaki adamla kavga mı edeyim? Kavga etsem 'Babası yaşındaki adamı dövdü' derler. Kıvanç'ın koruması Mehmet vardı, o geldi 'Abi bu adamlar sarhoş zaten gel boşver' dedi. Zaten benim üzerimde param olmasa Mehmet'e 'oğlum ver' derim. O adam çok saygısız bir adamdı. Benim kardeşim Türkiye'nin en iyi oyuncularından, normal değiliz ki gidip kavga edeyim. Normal standart bir hayat yaşayamıyorsun. Ben normal Cem olsam orada kavga ederdim. Ben alttan aldıkça, adamda kameraları görünce baya baya coştu."

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un abisi otopark görevlisiyle kavga ettiCem Tatlıtuğ

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Cem Tatlıtuğ kavga Haberler

500

Yorumlar (21)

selçuk:

la oğlum senin o yakışıklı oyuncu diye şişirilen züppe kardeşin kimki sen kim olacaksın çokmu önemlisiniz lan!!!! eşşek gibi vereceksin parayı seni ilgilendirmez adamın nasıl oturduğu

11
14
yanıtYanıtla
bjk:

Selçuk Eşşek senin babanın oğludur ( yani sen ) aslan parçası sen o zaman bütün gittiğin yerlerde elemanlara şakır şakır paranı dağıt demek ki kolay kazanıyorsun ipsiz sapsız ne olduğu belli olmayan ne içtiği belli olmayan adam bacak bacak üstüne atıp benim 1 ayda zor kazandığımı bir hafta da kazanacak sigortası yatmayacak vergi ödemeyecek millete salça olacak oh ne ala demi kardeş kimse kimseye özel hizmet vermediği sürece para vermek zorunda değil.

yanıt6
yanıt1
murat:

adam istedigi gibi oturur parasını odeyeceksin. . normal biri değilmiş sen kimsin kardesin kim ki?sanırsın gökten zembille inmişler.

16
9
yanıtYanıtla
Opps:

Hadi oradan ne kadar ipsiz sapsız maddeci tip var ya otoparkçı ya taksici oldu. Sonra da kabadayılık. Beyefendi ücreti rica edeyim demek çok mu zor.

yanıt14
yanıt2
YOKK ÖYLE:

YOKK ÖYLE KABADAYI GİBİ DAVRANIRSA KİM OLSA PARA VERMEZ. BENCE İYİ YAPMIŞLAR. HERŞEYİN BİR ADABI VAR. OTOPARK PARASI VERİLİR AMA HARAÇ İSTER GİBİ İSTERSE KİM OLSA VERMEZ

yanıt8
yanıt4
nurhan:

yok öyle herkes kendine baksın önce kendisinin de kaba olmadığını nerden bileceksin herkeste avukat olmuş diğer taraf dinlenmeden konuşmak kolay değil

yanıt0
yanıt0
barış:

aslan kim olursan ol kıvanç kim sen kimsin normal biri degilmiş hadi ordan hadsiz vereceksin emekçinin parasını efendi ol

3
12
yanıtYanıtla
Beşiktaş:

öncelikle şunu belirteyim vale ücreti diye birşey yoktur verirse gönlünden geçer veriri yoksa öyle birşey yokturkimse kimseden arabanın yerini gösterdi diye yok park etti diye para verme gibi durum yoktur hangi mekan oranın sahibi onlara para vermek zorunda .

9
1
yanıtYanıtla
SabırLı:

bende valelik yaptım istanbul anadolu yakasının en pahalı gece klubünde kadın ferrari ile geldi çıkışta 10 lira için kendini kaldırıp kaldırıp yerlere attı üstünü başını yırtmaya başladı hepimiz şok olduk tmm abla sen verme dedik kalp krizi geçirecek kadın 10 lira için kadın basıp gitti

1
7
yanıtYanıtla
ASLI:

LAN ADAM OLUN KIVANÇA LAF EDENİN CİĞERİNİ SÖKERİM TÜRKİYE EN YAKIŞIKLI KARİZMATİK ERKEĞİ O.

1
6
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title