Haberler

Oryantal Didem dans ederken gözlerini kaçıran Ali Sunal, sessizliğini bozdu

Güncelleme:

Konuk olduğu İbo Show'da dans eden oryantal Didem'i izlemeyerek kafasını sağa sola çeviren Ali Sunal, sosyal medya hesabından konu hakkında açıklama yaparak yanlış anlaşıldığını belirterek "Didem'i hayranlıkla izledim" itirafında bulundu.

İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'a bu hafta oryantal Didem, Ali Sunal ve Bülent Serttaş damga vurdu. Bülent Serttaş ve Ali Sunal, konuk olarak katıldıkları İbo Show'da oryantal Didem dans ederken bakışlarını kaçırmış, görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu.

"DİDEM'İ HAYRANLIKLA İZLEDİM"

Yaptığı dans izlenmediği için kısa sürede Didem'e destek mesajları yağarken Ali Sunal ve Bülent Serttaş'a tepki yağmıştı. Gelen tepkilerin ardından sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaşım yapan Ali Sunal, "Ya alemsiniz çok gülüyorum. Şaka bir yana tabi ki hayranlıkla izledim Didem'in harika performansını. Bakmadığım tek anı yakalamış cano kamera" diyerek eleştirileri tiye aldı.

Oryantal Didem dans ederken gözlerini kaçıran Ali Sunal, sessizliğini bozdu

"BANA YAPILAN BÜYÜK SAYGISIZLIK"

Konu hakkında 2. Sayfa'ya konuşan oryantal Didem Kınalı ise Bülent Serttaş'la ilgili "Çekimlerde işimi yaparken durumu fark etmedim. Gündeme gelince hareketlerini gördüm. Olayın iç yüzü şu: Bir süre önce birlikte sahne aldığımız bir gecede bana saygısızlık yapmıştı. Bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Mesleğimi ülkemde ve dünyada en iyi şekilde icra eden bir dansçıyım. Bilinçli şekilde yaptığı çok açık ve net. Büyük bir saygısızlık. Yakıştıramadım! Orada dans ve sanat var" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Serttaş Ali Sunal Haberler

500

Yorumlar (84)

QUEEN:

BAKMAK ZORUNDA DEĞİL KİMSE ADAM BELLİKİ GÖZ ZİNASINDAN KAÇINMIŞ YA DA GÖRMEK İSTEMEMİŞ MECBUR DA DEĞİL KEYİF ONUN KEYFİ BİDE SAYGISIZLIK ETMİŞ SANAT MANAT DİYO DANS ETMEK Bİ YETENEKTİR SANAT DEĞİL GERÇEK SANAT YAPANLARDAN UTAN

107
18
yanıtYanıtla
Çanakkaleli:

Sanat kelimesini edepsizliğini örtmek için söylüyor. Ne sanatı edepsizlik edepsizlik! Ne günlere kaldık

88
21
yanıtYanıtla
...:

Millet birilerinin sanat diye orasına burasına bakmak zorunda mı

101
5
yanıtYanıtla
semra:

izlemek yada izlememek kişisel tercihtir kimseyi ilgilendirmez beğenmiyorda olabilir velevki sanat diyelim ki bence değil hadi öyle diyelim gittiği her filmi her oyunu gördüğü her tabloyu, her mimari yapıyı beğenmek zorundamı insan beğenmediğinede maruz kalmaktan sakınabilir kendini her konuda özgürlük modernlik diye ahkam kesiyorsunuz adam bakmama hakkını kullanmış neyi eleştiriyorsunuz yarı çıplak dans edebilmek senin özgürlüğünse bakmamakta onun özgürlüğü

82
20
yanıtYanıtla
Z:

Ya ekranda dansöz oynatmak nedir arkadaş bi bitmediniz kimse izlemiyor Reyting artsın diye polemik çıkartıyorlar

82
7
yanıtYanıtla
Korona:

Baksak suç bakmasak suç arkadaş bu erkeklerin kadınlardan çektiği nedir ya ali bey belkide çekindiği biri var

76
4
yanıtYanıtla
Boş insanlar:

Bu kadın ne kadar iğrenç bişeye dönüşmüş. Bıkmadınız hala estetik yaptırmaktan saygısızlık mış bide, sanki adam senin orana burana bakmak zorunda açıp göstermeye çok alışmış bakmayıncada ağrına gitmiş yazıkkk :)))

73
7
yanıtYanıtla
Salaş:

Kendisi gibi olmayan herkes Linç ediliyor Laikler tarafından...

61
18
yanıtYanıtla
İslam:

Böyle şeyler geleneklerimize uygun değil.

66
12
yanıtYanıtla
HAKAN:

Sanat yaptığınızı mı düşünuyorsunuz :) yazıııkk

66
12
yanıtYanıtla
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title