Haberler

Odabaşı'nın Doğum Gününe Ünlü Akını

Klip yönetmeni ve fotoğrafçı Nihat Odabaşı, 44'üncü doğum gününü bir partiyle kutladı.

Ünlülerin fotoğrafçısı ve klip yönetmeni Nihat Odabaşı, 44'üncü doğum gününü önceki akşam Asmalımescit'te düzenlediği bir partiyle kutladı. Partiye; Gülben Ergen, Deniz Akkaya, Ziynet Sali, Nil Karaibrahimgil, Funda Arar, Sıla, Deniz Seki ve Ayşegül Aldinç gibi ünlü isimler katıldı.

"Tek aşkım nihat!

Odabaşı gazetecilerin, aldığı hediyeleri sorması üzerine şöyle konuştu: "Bu akşam aldığım en güzel hediye; daha iki gün önce kutlamaya karar verdiğim doğum günüme lise arkadaşlarım dahil olmak üzere tüm sevenlerimin iştirak etmesi oldu." Geceden diğer notlar ise şöyle:

Deniz Seki gazetecilerin, futbolcu Ali Turan ile ilişkisiyle ilgili sorularını, "Aman yapmayın, benim tek aşkım Nihat Odabaşı" diyerek geçiştirmeye çalıştı. Bu sırada Seki'nin imdadına Ziynet Sali yetişti. Sali bir anda Nihat Odabaşı için 'Happy birthday to you' diye şarkı söylemeye başlayınca Seki de sorulardan kurtulmuş oldu.

Gülben Ergen, Seren Serengil ile barışmasıyla ilgili sorulara "Ben kimseyle küs ya da dargın değildim" diye yanıt verdi. Ergen'in, bileğine yaptırdığı yeni dövmeyi gösterebilmek için elini göğsüne koyarak yürümesi dikkatlerden kaçmadı.

Geceye katılan isimler arasında Burak Özçivit ile sevgilisi Ceylan Çapa da vardı. Ceylan Çapa'nın anne-babası Şebnem-Celal Çapa da Odabaşı'nın konukları arasındaydı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Nihat Odabaşı Gülben Ergen Ziynet Sali Deniz Seki Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title