Haberler

Muhteşem Yüzyıl'da Kılıçlar Çekiliyor

Güncelleme:

Muhteşem Yüzyıl'da divandaki gücünü kaybeden Hürrem, Mihrimah ile Rüstem'in evlenmesi için çalışıyor.

Muhteşem Yüzyıl'da divandaki gücünü kaybeden Hürrem, Mihrimah ile Rüstem’in evlenmesi için çalışıyor. Süleyman ise kızının rızasını istiyor. Şehzade Mustafa’nın denize çıktığını haber alan Süleyman, oğluna haber gönderiyor. Mustafa’yla gözlerden ırak bir yerde buluşan Süleyman, ona büyük bir ders veriyor.

Star TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde bu hafta; Mimar Sinan, Hürrem’in külliyesini yapması için çağrılıyor ve Mimarbaşı oluyor. Şah Sultan ve Lütfi Paşa’nın arasını açmaya çalışan Hürrem yeni bir oyun oynuyor. Bunun farkında olmayan Şah Sultan, evliliğe mani olmak için elinden geleni yapıyor. Ancak Hürrem, kızını öyle bir gerçekle yüzleştiriyor ki Mihrimah’ın ve imparatorluğun kaderi değişiyor!

Lütfi Paşa’nın vezir-i azam olmasıyla divandaki tüm gücünü kaybeden Hürrem, vakit kaybetmeden harekete geçer. Bir yandan Lütfi Paşa ile Şah Sultan’ın arasını bozmaya çalışırken, diğer yandan Mihrimah’ı Rüstem ile evliliğe ikna etmeye çabalar. Çünkü Süleyman bu evlilik için kızının rızasını şart koşmuştur.

Mihrimah ise hala Malkoçoğlu’nun peşindedir. Onun Venedikli bir kadınla buluştuğunu öğrenince kıskançlıktan deliye döner.

Süleyman, Şehzade Mustafa‘nın denize açıldığını duyunca onu Bursa’ya çağırır ve oğluna unutulmayacak bir ders verir. Mustafa bu buluşmada babası ile arasındaki uçurumun gittikçe büyüdüğünü fark eder. Süleyman’ın Şehzade Mehmet’e olan yakınlığı onu daha da yaralar.

Şah Sultan ile kavga eden Lütfi Paşa hırsına yenilince Hürrem’e büyük bir fırsat verir. Hürrem ise Mihrimah’ın Bali Bey’den vazgeçmediğini fark eder. Kızını gerçeklerle yüzleştirmenin vakti gelmiştir. Annesinin oyunuyla darmadağın olan Mihrimah, herkesi şok edecek bir karar verir.

Kaynak: Star / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Lütfi Paşa Şah Sultan Kılıçlar Magazin Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Bakmadan Geçme

DOLAR BUGÜN NE KADAR? #128176 16 Mayıs 2024 dolar / euro bugün kaç TL? #128184 Bugün voleybol maçı var mı? 16 Mayıs kimin voleybol maçı var? Bugün hangi voleybol maçı var? 19 Mayıs ile ilgili şiirler 2024! 1-2-3-4-5 kıtalık 19 Mayıs şiirleri uzun ve kısa! 19 Mayıs kısa sözler ve anlamlı mesajlar neler? HANDE BALADIN KİMDİR? Hande Baladın kaç yaşında, boyu kaç, nereli? Bütçe Kontrolü Nedir, Nasıl Yapılır? Bütçe yapılırken nelere dikkat edilmeli? AYHAN BORA KAPLAN KİMDİR? Ayhan Bora Kaplan olayında son durum ne? Ne oldu, olay ne? 3 yıl atama olmayacak mı? 3 yıl memur alımı olmayacak mı? Kamuda tasarruf tedbirleri memur alımı durdu mu? Ayşe Tolga kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Tolga kaç yaşında, nereli? Ayşe Tolga biyografisi! Şükrü Yaman kimdir? Şükrü Yaman kaç yaşında, nereli? Şükrü Yaman hayatı ve biyografisi! POLİS TAYİNLERİ TARİHİ 2024! Polis tayinleri ne zaman açıklanacak? Polis atama ve yer değiştirme hangi tarihte olacak? 20 Mayıs okullar tatil mi? 20 Mayıs resmi tatil mi, tam gün tatil mi? 20 Mayıs yarım gün mü, tam gün mü? 16 Mayıs hangi burç? 16 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 16 Mayıs tarihi hangi burç olur? Türkiye- Japonya voleybol maçı ne oldu? Filenin Sultanları kazandı mı? #127952 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 16 MAYIS PERŞEMBE 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250
Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title