Haberler

Kraliyetin Asi Gelini Meghan Markle, Gizli Açtığı Instagram Hesabını Kapattı

Kraliyetin asi gelini Meghan Markle, gizli açtığı Instagram hesabını gelen olumsuz yorumlar sebebiyle sessiz sedasız kapattı.

Geçtiğimiz yıl Prens Harry ile evlenen eski oyuncu Meghan Markle, nişanlanmadan önce Instagram hesabını kapatmıştı. The Sun'ın haberine göre; evlendikten sonra hesaplarını kapatan Markle'ın, gizlice yeniden hesabını açtığı ortaya çıktı. Ancak Prens Harry'nin eşi, zamanla Instagram'a kendini fazla kaptırdı ve gelen bütün olumsuz yorumları okudu.

Kraliyetin Asi Gelini Meghan Markle Gizli Açtığı Instagram Hesabını Kapattı

KORUMASIZ DIŞARI ÇIKAMIYOR

Haberde; Basında yer alan habere göre, Meghan negatif yorumlardan ötürü duygusal olarak yıpranmış. Sosyal medya trolleri tarafından yazılan art niyetli ve aşağılayıcı içerikleri görmeye artık katlanamıyormuş. Düşesin, hakkında yapılan yorum ve başlıklara artık dayanamadığı, hesabını kapamasının ardından da çok yalnız ve izole hissettiği söyleniyor. Ayrıca kraliyet gelininin gelen yorumlardan dolayı dışarıya korumasız çıkmadığı gelen bilgiler arasında.

Kraliyetin Asi Gelini Meghan Markle Gizli Açtığı Instagram Hesabını Kapattı

Kraliyetin Asi Gelini Meghan Markle Gizli Açtığı Instagram Hesabını Kapattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Meghan Markle Prens Harry Instagram The Sun Magazin Haberler

500

Yorumlar (18)

nzn:

ya sen düşes olmuşsun oyunculuktan level atlamışsın ingilterede prensle evlenmişsin hem de senden genç hem de sana göre daha yakışıklı hem de sana aşık ne işin var instagramdı saçma sapan diretmeler. ne diyorlarsa yap valla hiç sesini çıkarma

30
2
yanıtYanıtla
-2:

-1sana... hiçbir prenses, kral, sultan vs %100 kurallara uymadı. Belirli bir esneklik var. Ama herşeyin bir sınırı var. kraliyet ailesinden olduğunu biliyordu. sayısız gelenekleri olduğunu da biliyordu. Bunu kendi seçti.

yanıt1
yanıt0
ATMACA:

Onlar Tanrının yarattıgı asil ve tarih boyunca önceden seçilmiş özel insanlardır

2
24
yanıtYanıtla
VİCDAN:

Ben daha özelim daha :D

yanıt6
yanıt0
MARDİNLİ:

Bu ingilizler bir EŞŞEK

15
3
yanıtYanıtla
ZZZ:

sen onlardan daha beter eşşoglu eşşek

yanıt8
yanıt3
buralı, ingiliz köpeği değil:

ingilizmisin ingiliz uşağımı zzzz?

yanıt0
yanıt3
ABC:

sen eşşolueşşek

yanıt2
yanıt0
Adam:

Gençler siz şimdi bu kadını şanslı mı zannediyorsunuz? Hiçbir özgür iradesi olduğuna inanmıyorum. İstediğini istediği zaman yapamaz. İstediği yere gidemez, istediğini giyemez. Rahat rahat takılamaz, sürekli saçma bir protokol hali vardır. Zengin diyorsunuz, istediğin gibi harcayamadıktan sonra zengin olmak ne işe yarar. Eminim normal bir hayatı özlemiştir o da

13
3
yanıtYanıtla
DÜŞES:

KRALİYET GELİNİSİN DİYE MUTLUSUN SANIYORLAR :((

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title