Haberler

Kızı fotoğrafını paylaştı! İşte gözlerden uzak yaşayan Ferdi Tayfur'un son hali

Güncelleme:

Marmaris'te gözlerden uzak yaşam süren arabesk müziğin usta ismi Ferdi Tayfur, yeni görüntüsü ortaya çıktı. Tayfur'un son halini kızı Tuğçe Tayfur paylaştı.

2011 yılında yüz felci geçiren Ferdi Tayfur'un şarkı söylemesi yasaklanmıştı. Dalaman'da rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan şeker hastası Tayfur'a doktorları en az bir sene sahne yasağı koymuştu. Doktorların önerilerinden sonra gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlayan sanatçının yeni görüntüleri ortaya çıktı

OĞLU VE BABASININ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Marmaris'te yaşayan 77 yaşındaki sanatçının fotoğrafını, kızı Tuğçe Tayfur sosyal medyada paylaştı. Şeker hastalığıyla da mücadele eden usta sanatçının beyazlayan saçları ve sakalları dikkat çekti.

Kızı Fotoğrafını Paylaştı! İşte Son Hali...

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Ferdi Tayfur Marmaris Haberler

500

Yorumlar (6)

Metin Yalcin:

Duygu sömürüsünden deli para kazanan adam ..

49
173
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

Ölmedi mi bu

23
189
yanıtYanıtla
Hamdi Baba :

Ferdi tayfun yaşıyor mu halen. Ben öldü biliyordum. Neyse Allah uzun versin diyelim

62
150
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Yanlış biliyormuşsun. Ölen Orhan Gencebay.... En azından gençliğini şarkılarını dinleyerek gerek hüzünlenip gerek sevinip boşa harcayan bizler için.

yanıt14
yanıt12
Lanİsmail:

Allah uzun ömürler versin çocukluğumuz ve gençliğimiz onun şarkı ve filmleriyle geçti.Gençliğimizde sevilen bir sanatçıydı.

21
1
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

ferdi tayfura benzemiyor.

0
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title