Haberler

"İnsan Barbie" Antalya'ya Geliyor

Güncelleme:

"Human Barbie" lakaplı Ukraynalı Model Valeria Lukyanova, Türkiye'nin en önemli moda şovu olan Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıkacak.

Victorias Secret'in en ünlü meleklerinden biri olan Candice Swanepoel'ün yanı sıra "Human Barbie" lakaplı Ukraynalı model Valeria Lukyanova da Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıkacak.

"HUMAN BARBİE" GELİYOR

Türkiye'nin en önemli moda şovu olan Dosso Dossi Fashion Show, 10. yıl sürprizlerine devam ediyor. Antalya'da düzenlenecek şov kapsamında dünyanın en güzel top modelleri arasında gösterilen Candice Swanepoel'ün yanı sıra "Human Barbie" lakaplı Ukraynalı Model Valeria Lukyanova da podyumda yürüyecek.

İKİ AYRI GİYSİ SERGİLEYECEK

17 Aralık'ta Antalya Expo Center'da düzenlenecek şova katılmak üzere Türkiye'ye gelecek olan Valeria Lukyanova, beraberinde eşi, makyözü ve menajerini de getirecek. Antalya'da iki gün kalacak olan Valeria Lukyanova, ünlü top model Candice Swanepoel ile aynı podyumu paylaşacak. 30 yaşındaki Ukraynalı model, biri orijinal Barbie kıyafeti olmak üzere iki ayrı giysi sergileyecek.



10 yılda gerçekleştirdikleri organizasyonlarda Türk hazır giyim firmalarının ürünlerini dünyaya pazarladıklarını belirten Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, "Her organizasyonumuz bir öncekinden daha çok ses getiriyor ve büyüyerek devam ediyor. Ülkemizin ve Türk tekstilinin tanıtımına katkı sağlamaya devam ediyoruz" dedi.



Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Candice Swanepoel Türkiye Antalya Magazin Haberler

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

Sosyal medya platformu X, Türkiye'de ofis açıp temsilci atadı

Sosyal medya platformu X, Türkiye'de ofis açıp temsilci atadı

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Bakmadan Geçme

EXXEN canlı maç izle! (Atalanta-Bayer Leverkusen) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 22 Mayıs EXXEN spor canlı izle! KIZILCIK ŞERBETİ FRAGMAN FULL İZLE! #127909 Kızılcık Şerbeti 64. bölüm fragman tek parça izle! Doğa ile Fatih barışacak mı? #127902 SURVİVOR 2024 ÖZGÜR TETİK KİMDİR? Özgür Tetik kaç yaşında, nereli? 22-23 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Kong: Kafatası Adası filmi oyuncuları kim? Kong: Kafatası Adası filmi konusu, oyuncuları ve Kong: Kafatası Adası özeti! Kara Ağaç Destanı bitti mi, final mi yaptı? SON DAKİKA: 36 BİN SAĞLIK PERSONELİ ALIMI! #129658 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları belli oldu mu? 22-23 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İngiltere erken seçime mi gidiyor? İngiltere seçimleri ne zaman? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 22 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 22 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 22 Mayıs Çarşamba İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? X temsilcisi kim oldu? X Türkiye'ye temsilci atadı 23 Mayıs Salı yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Minnesota TW Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 22 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

500

Yorumlar (9)

Adınızı Yazın:

bir vursam ölsemde gam yemem ölüm vız gelir artık. isteyecem.

1
101
yanıtYanıtla
burhanMobil-ANDROID:

Keşke Atatürk sağ olsaydi

11
50
yanıtYanıtla
erciyes:

hiç gelmesen olur acayip yaratık

12
44
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

tansiyonum düştü bu nedir allahım tpine tükürim

6
13
yanıtYanıtla
.....Mobil-IOS:

Sanki allah onu barbie gibi diye cennette gircek??????

4
15
yanıtYanıtla
BLADE:

OYUNCAK EDERLER BUNU AGA.

9
9
yanıtYanıtla
tövbe:

zaten bizim bütün dertlerimiz bitti onu bekliyorduk. . otursun oturduğu yerde

15
3
yanıtYanıtla
hastalavista:

Bunun da kolu bacağı yerinden çıkıyor mu

12
1
yanıtYanıtla
Adsız Mobil-IOS:

:)))))))arkadaşlar alemsiniz hahahaha...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title