Haberler

İlk Bölümüyle Ekrana Gelen Avlu Dizisi Reyting Yarışında Üçüncü Oldu

Güncelleme:

Birbirinden iddialı yapımların yarıştığı perşembe akşamının reyting galibi Bizim Hikaye oldu. İlk bölümüyle ekrana gelen Avlu dizisi ise üçüncülük koltuğuna oturdu.

Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin başarılı oyunculuklarıyla dikkatleri çektiği cezaevi dizisi Avlu, ilk haftaya başarılı bir giriş yaparak reyting sıralamasında kendine 3. sırada yer buldu.

LİDERLİK KOLTUĞUNDA BİZİM HİKAYE VAR

FOX TV ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye dizisinin liderlik ipini göğüslediği yarışta, TV8'in ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor 2018 ikinci sırada yer aldı.

AB'DE SIRALAMA DEĞİŞTİ

AB'de birincilik Survivor'ın, ikincilik Fatih Portakal'la FOX Ana Haber'in, üçüncülük ise Vatanım Sensin'in oldu. Dün akşam ilk bölümü yayınlanan Star TV'nin yeni dizi Avlu ise AB ve ABC1 kategorilerine dördüncü sıradan giriş yaptı.

İşte dün akşamın reyting sıralaması;

İlk Bölümüyle Ekrana Gelen Avlu Dizisi Reyting Yarışında Üçüncü Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Avrupa Birliği Nursel Köse Ceren Moray Demet Evgar Magazin Haberler

500

Yorumlar (29)

VATANIM SENSİN 1 NUMARA:

Vatanım Sensin Gibi Bir Dizi İzlenmiyorda, Survivor izleniyorsa, Boş işlere Ne Kadar Meraklı Olduğumuzun Kanıtıdır.

22
9
yanıtYanıtla
ZEYNEP:

BOŞVERSENE İÇİNDEKİLERİN HEPSİ GEZİDE DEVLETİNE BAŞKALDIRMIŞLARIN BAŞINI ÇEKEN VATAN HAİNİNİN OYNADIĞI DİZİNİN HANGİ İNANDIRICILIKLA İZLİYORSUNUZ VATAN HAİNİ OLAN DİZİNİN ADINI 15 TEMMUZDAN SONRA VATANIM SENSİN DİYE DE DEĞİŞTİRDİLER TAM HALİT ERGENÇE UYGUN BİR TABİRDİ VATAN HAİNİ ASLINDA BU TÜR OYUNCULARIN FOYASI ÇIKTI MEYDANA ARTIK AĞIZLARIYLA KUŞ TUTSALAR CHP KADAR İLERLERLER BU ÜLKEDE. . .

yanıt1
yanıt3
Ercan Yıldırım:

Perşembe Kut-ül Amare . . . Çaşamba DİRİLİŞ. . . Cuma Abdulhamit. Başka dizi izlemiyorum. Bu haberde yazan dizilerin fragmanını bile izlemedim. Diğer zamanlarda Haber veya belgesel izliyorum

12
9
yanıtYanıtla
figen:

VATANIM SENSİN BAŞKA DİZİ TANIMAM PERŞEMBE GECELERİ

8
10
yanıtYanıtla
fatma demir:

vatanım sensin tek geçerim

10
8
yanıtYanıtla
VANLI YEŞİM:

Avlu ilk bölümü olmasına rağmen ailecek fena etkilendik. başarıların devamını dilerim

13
3
yanıtYanıtla
THE GUARDİAN:

niye siz ailecek hastamısınız. Hiç bir şeyini eleştirmeden önce şunu kesin ve net söyliyim. hiç bir kadın ceza infaz kurumunda erkek personel görev yapmaz . Kaldı ki kadın hükümlü tutuklunun koluna girsin. Baştan aşağı yalan dolan.

yanıt9
yanıt5
CAHİLLE BAŞ ETMEK ZORDUR:

Ulan survivor nasıl 2. inci oluyor şaşırıyorum vallai TAMAM CAHİL BİR HALKIZ TAMAM AMA BUKADARDA OLMAZKİ YAHUU. . vATANIM SENSİN DİZİSİ VARKEN MİLLET GİDİP SURVİVOR İZLİYOR YUHHHH SİZE YUHHHHHH

8
8
yanıtYanıtla
LA BEBE !:

tecavüzcü ! hırsız! dolandırıcı! katil! sahtekar ! uyuşturucu satıcısı masum ! devletin memuru canavar ? la bırakın bu ayağı ne zamandan beri suçlu masum görülüyor! gidin ceza evinde çalışın dışarıdan bakınca her şeyi çok iyi biliyorlar. . .

13
1
yanıtYanıtla
AKSU:

TRT dizileri varken gerisi boş hikayeden öte geçemez. Birileri inatla seyredilmeyen haber ve dizileri yukarı geçmeye çalışıyor

6
7
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title