Haberler

Hazal Kaya oyunculuğunu yerden yere vuran Ahmet Hakan'a ateş püskürdü: Senin fikrinin ne önemi var

Güncelleme:

Ahmet Hakan köşesinde "Hazal Kaya'nın oyunculuğundan nefretimin 5 sebebi" başlıklı bir yazı yazdı. Ahmet Hakan'ın bu yorumuna Hazal Kaya'dan jet yanıt geldi. Kaya sosyal medya hesabından yaptığı "Senin fikrinin ne önemi var vasat herif" paylaşımıyla Hakan'ın eleştirisine tepki gösterdi.

Ahmet Hakan, Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin başrolünde yer alan Hazal Kaya'nın oyunculuğunu eleştirdi. Hakan köşesinde kaleme aldığı "Hazal Kaya'nın oyunculuğundan nefretimin 5 sebebi" başlıklı yazıda sıraladığı maddelerle birçok oyuncunun tepkisini çekti. Hakan'ın eleştirilerine hedef olan Hazal Kaya'dan ise anında cevap geldi.

"SENİN FİKRİNİN NE ÖNEMİ VAR"

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin başrolünde yer alan ve performansıyla alkış toplayan Hazal Kaya, Instagram'dan yaptığı paylaşımla Ahmet Hakan'a sert çıktı. Kaya "Senin fikrinin ne önemi var vasat herif" notunu paylaştı.

Hazal Kaya 'Oyunculuğundan nefret ediyorum' diyen Ahmet Hakan'a sert çıktı: Senin fikrinin ne önemi var

Güzel oyuncu bu paylaşımının hemen ardından rol aldığı dizinin konusunu açıklayıp şu satırları yazdı: "Zamanda yolculuk yapıp 100 yıl öncesine giden bir kadın nasıl doğal olabilir? Böyle bir kurguyu canlandıran bir oyuncu nasıl hayatın olağan akışındaymış gibi gündelik oynayabilir? Bu 100 yıldaki kazanımlarla, kimsesiz tek başına ayakta durmuş özgür bir kadın geçmişte yabancılık çekmeden nasıl var olabilir? Portakalın yuvarlanışını izlediğimiz bir senaryosu yok Pera Palas'ın, organik değil fantastik bir kurgusu var. Ben de performansımı bu detayları dikkate alarak inşa ettim. Beğenmemiş olabilirsiniz, bazılarının eleştirinin adaletine dair terazisi kaymış da olabilir. Ama teraziniz kayarken bedenime, varlığıma nefret içerikli yorumlar yapamazsınız! Hele ayrıcalıklı konumlarını korumak için yeri gelince nasıl sustuklarını bildiklerimiz hiç yapamaz! Haddiniz değil!"

Hazal Kaya 'Oyunculuğundan nefret ediyorum' diyen Ahmet Hakan'a sert çıktı: Senin fikrinin ne önemi var

Hazal Kaya 'Oyunculuğundan nefret ediyorum' diyen Ahmet Hakan'a sert çıktı: Senin fikrinin ne önemi var

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Pera Palas'ta Gece Yarısı Hazal Kaya Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500

Yorumlar (5)

Sansar Selim:

Yav bu kendini "sanatci" diye lanse edenler kendini ne zannetdiyor!!!Mesleginiz yok diye "sanatciyim" diye ortada geziyorsunuz.Tiktok fenomenleri bile sizden daha cok izleniyor.Meslekliz oldugunuzu istapladilar.Isinize gelince sanatci elestirecek ifade ozgurlugu.Ayni elestiri size yapilinca ouvvvvvvvv!!!!Ahmet Hakan bu kadini dikkate bile alarak gereginden fazla deger vermistir.

46
73
yanıtYanıtla
DANK:

Kapağın sesi buraya kadar geldi.

62
25
yanıtYanıtla
özgür:

Kimin fikri önemli peki. İzleyicinin mi. Ozman bende söylüyorum oyunculuğu çok kötü iyi oyuncular ve iyi projelerde siritmiyor du. Amatek başına bir proje kaldıramaz

40
31
yanıtYanıtla
karabey:

Ahmet Hakan doğru demiş böyle oyuncular kendilerini bişi sanıyorlar ama sinemamız yerlerde

12
13
yanıtYanıtla
uCube :

Kayalar dile gelmiş yine. Kendini bir şey sanıyorlar ona yanıyorum arkadaş. Eğer ki arkaların da, güvencesi olmasa ağızlarını açamazlar. Başkaları sayesin de, bir yere gelmişler onlar da bunu biliyor ama işte o dil tutulmuyor ya ona yanıyorum ;))

13
11
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title