Haberler

Puhu TV, Fi ve Çi'nin Eski Bölümleri Sansürlenmeye Başladı

Güncelleme:

İnternetten yayın yapan kuruluşlara RTÜK denetiminin gelecek olması nedeniyle Puhu TV, Fi ve Çi'nin geçmiş bölümlerini buzlamaya başladı.

TBMM'ye sevk edilen torba yasa tasarısının 73. maddesine göre internetten yayın yapan kuruluşlara Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) denetimi geliyor. Yasaya karşı önlem aldığı iddia edilen Puhu TV, Fi ve Çi'nin geçmiş bölümlerini buzlamaya başladı.

"Fİ VE Çİ'DE GERİYE DÖNÜK TEMİZLİK SÖZ KONUSU"

Konuyu köşesine taşıyan Milliyet yazarı Sina Koloğlu, "Duydum ki, Puhu TV'de hummalı bir çalışma varmış. Platform, internette ve bedava izleniyor. Yeni düzenlemede sorun çıkmasın diye 'Fi' ve 'Çi' dizilerinde geriye dönük bir temizlik söz konusu" ifadesini kullandı.

"ÖZGÜRÜZ DİYE FAZLA MARKA DAYADILAR"

Koloğlu yazısının ilgili bölümde konuya ilişkin olarak şöyle devam etti:

"Reklam yerleştirmeler' ve sanırım bazı sahnelerde 'blurlama' yapılıyormuş. Özgürüz diye fazla fazla marka ismi dayadılar anladığım… Bir de 'küfür etme özgürlüğü' olmuştu internette yayınlanan dizilerde."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mola Magazin Haberler

500

Yorumlar (17)

TAŞERON SAĞLIKÇI:

Televizyondaki dizilere sansür vb koyulabilir ama internete karışmak saçmalığın daniskası. Rahat bırakın şu interneti artık ne oyun oynatıyolar ne film izletiyolar nede rahatça sosyal medyayı kullanabiliyoruz. Habire interneti yavaşlat ona buna engel koy ne bu arkadaş böyle!

23
10
yanıtYanıtla
HORASYUS:

Silah , mafya , kavga bunlar opusmeden daha zararli cukuru mukuru kaldirin siz once

26
6
yanıtYanıtla
TC SEVDALISI:

HİÇ AHLAK KALMAMIŞ MİLLET BU SAPIKLARIN SEVİŞMESİNİ İZLİYOR BUNA MEDENİYET DİYENİN AKLINDAN ŞÜPHE DUYARIM

16
14
yanıtYanıtla
fuat:

Haklısın yeni t. c sevdalısı. .

yanıt1
yanıt1
Hakan:

Öyle deme reis sağolsun beraber yürüdük biz bu yollarda ????

yanıt0
yanıt2
Halk:

Medyanin insanların dini ve kültürel değerlerine karşı daha saygılı ve ölçülü olması gerekiyor. Bazi filmler diziler yarismalar insanların ahlakını çok bozuyor. Bu gibi filmler Diziler ve yarismalar bence yayından kaldırılmalı...

15
12
yanıtYanıtla
Olması Gereken.:

Game of Thrones izlediniz mi? Muhtemelen izlememişsinizdir. Yabancıların yaptığı bir dizi. Çok çok daha farklı sahneleri var. Ve bir sürü sitede mevcut. Onu da geçtim bir sürü ahlaksız site mevcut. Hepsini yasaklayacaklar mı ? Yasaklamak çözüm değil. İsteyen girer isteyen girmez. Kimsenin seçimini zorla değiştirmeye çalışamazlar. İzlemek istemiyorsan izlemessin.

yanıt17
yanıt7
Misafir:

Kardeşim rahatsız olan izlemesin, televizyon gibi hani zorunlu yayın saatide yok, isteyen izliyor, izleyen memnun yayınlayan memnun, herkes sizinle aynı dini inanca ve kültürel değerlere sahip değil, farklılıkları kabul edin artık ve çıkın bu yobazlıktan, bu sansür demokrasi karşıtıdır başkada birşey değildir.

yanıt11
yanıt7
Eda:

Cocuklariniza inrernet filtresi koymayi dusundunuz mu? Cok basit cunku. Ben oyle yaptim.

4
2
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Sen ne ara cocuk yaptin ismine bakilirsa 19 -22 yas gibisin!

yanıt0
yanıt6
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title