Haberler

Evli ve 2 Çocuk Babası Yattara, Survivor Semih ile Kaçamak Yaparken Yakalandı

Güncelleme:

Evli ve iki çocuk babası eski futbolcu Yattara, Survivor Semih'le kaçamak yaparken yakalandı. Semih ve Yattara'nın yanında yabancı uyruklu iki kadın vardı.

Eski futbolcu Yattara, Survivor'da birlikte yarıştığı arkadaşı Semih Öztürk ile önceki gece çapkınlık yaparken yakalandı. Yattara daha önce de karısını aldatmıştı.

YATTARARA SEMİH'İN ARKASINA GİZLENMEYE ÇALIŞTI

İki kadınla Levent'te eğlenen Yattara ile Öztürk, çıkışta flaşlar patlayınca panikledi. Kadınlar farklı yöne doğru kaçarak yüzlerini gizlerken Yattara ise bir arkadaşının arkasına gizlenmeye çalıştı. İkili, yoldan geçen bir taksiye atlayarak kadınları orada bıraktı. Yattara ile Öztürk, daha sonra farklı bir noktada kadınları kendi taksilerine alarak yollarına devam etti.

İşte ikilinin o anları:






Kaynak: Haberler.com / Magazin

Semih Öztürk Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

ref:

Miietin oyunu toplarken semih allah din iman kuran kitap konuşur hayatına bak hicc birini bulamazsın bu oy troplayanların geneli böyle başkada isim vermeyeyim başım derde girmesin

8
1
yanıtYanıtla
HFU:

YATTAACAK YERİN YOK YATTARA

5
1
yanıtYanıtla
POMPACI:

ULAN YATTARA YÜZ KARAMIZ YATTARAAA

4
0
yanıtYanıtla
TOPRAK:

AKSARAYDAN ALMIŞLARDIR BUNLARI

3
0
yanıtYanıtla
AyNur:

Semih neysede,,, yattara evli barklı,,,ayıp ayip

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title