Haberler

Ebru Gündeş: Fatih Hocam Bir Numarasınız

Güncelleme:

Ebru Gündeş konserine gelen Fatih Terim'e, "Fatih Terim siz bir tanesiniz, sizi çok seviyorum." dedi.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, önceki gece Günay Restoran'da sahneye çıktı. Konserde 19 kişilik orkestrası eşliğinde sevilen şarkılarını seslendirdi.

"İÇİNİZDE ÖYLE BİRİ VAR Kİ, BİR NUMARA"

Üç saat sahnede kalan Gündeş'i dinlemeye gidenler arasında; Fatih- Fulya Terim, Demet Akalın-Okan Kurt ve Selami Şahin gibi ünlü isimler de vardı. Gündeş bir ara kendisini locadan izleyen Fatih Terim'e dönerek şunları söyledi: "Hepinizi seviyorum ama içinizde öyle biri var ki, bir numara. Fetih Terim, siz bir tanesiniz, sizi çok seviyorum."

"İMPARATOR FATİH TERİM"

Bu sözlerin ardından mekanda 'İmparator Fatih Terim' tezahüratları yapıldı. Fatih Terim, Ebru Gündeş'i her şarkının bitiminde alkışladı. Ünlü teknik direktör, güftesi Sezen Aksu'ya, bestesi Bülent Özdemir'e ait olan, "Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm?" sözlerini de içeren "Kaçak" isimli şarkıda da Gündeş'e oturduğu yerden coşkuyla eşlik etti.

"OKAN, DEMET'E İYİ BAK"

Daha sonra Ebru Gündeş, altı aylık hamile olan Demet Akalın'a kendisini izlediği için teşekkür etti. Daha sonra da Akalın'ın eşi Okan Kurt'a "Demet'e iyi bak, tüm isteklerini yap. Hamile kadın, bu dönemde hassas olur. Onu sakın incitme" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Demet Akalın Fulya Terim Fatih Terim Ebru Gündeş Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title