Haberler

"Evde kal" çağrısı yapan Demet Şener ve eski eşi İbrahim Kutluay aynı sahilde görüntülendi

Güncelleme:

Koronavirüse karşı günlerdir sosyal medya hesaplarından "Evde kal" çağrısında bulunan eski eşler Demet Şener ve İbrahim Kutluay, kendi çağrılarına uymayarak eşleriyle aynı sahilde yürüyüş yaptılar.

Çin'den dünyaya yayılan ve 14 binden fazla can alan koronavirüs, Türkiye'ye de sıçradı. Şimdiye kadar Türkiye'de 30 kişinin hayatını kaybettiği salgından dolayı harekete geçen ünlü isimler sosyal medya hesaplarından "Evde kal" çağrısında bulundu. Ancak Instagram hesaplarından çağrıda bulunan İbrahim Kutluay ve Demet Şener, kendi yaptıkları çağrıya uymayarak soluğu sahil kenarlarında aldı.

"SPORUMUZU YAPIP HEMEN DÖNECEĞİZ"

Sahili eşi Cenk Küpeli'yle el ele turlayan Demet Şener "evde kal" uyarılarına rağmen neden dışarı çıktıkları sorusuna "Sporumuzu yapıp hemen döneceğiz" yanıtını verdi. Olaylı bir şekilde boşandığı eski Eşi Şener'in de olduğu Arnavurtköy'de yürüyüş yaparken görüntülenen İbrahim Kutluay ile Edvina Sponza, havanın güzel olmasını fırsat bilen binlerce kişi gibi kendilerini sokağa atan ikili, sorulara yanıt vermekten kaçındı.

EVLİLİKLERİ İHANET YÜZÜNDEN BİTTİ

2005 yılında nikah masasına oturan ve iki çocukları olan İbrahim Kutluay ve Demet Şener, 11 yıllık evliliklerini ihanet nedeniyle bitirdi. Demet Şener'i Edvina Sponza ile aldatan İbrahim Kutluay, evliliğini bitirdikten sonra da ilişkisine kaldığı yerden devam etti.

Demet Şener - Cenk Küpeli

İbrahim Kutluay - Edvina Sponza

Kaynak: Magazin

İbrahim Kutluay Cenk Küpeli Demet Şener Haberler

500

Yorumlar (12)

Yusuf D.:

Yanlış anlamışsınız kardeşim. . herkes evde kalsın ki dışarıda rahatça dolaşalım demek istemişler :)

26
0
yanıtYanıtla
ŞAHİNGÖZ:

BU DÜNYANIN BAŞINA NE GELİYORSA SİZİN GİBİ MİDESİZ OMURGASIZ MEZHEPSİZ İNSANLAR YÜZÜNDEN GELİYOR

23
1
yanıtYanıtla
Tormon:

Ne maske var ne sosyal mesafe, verdikleri mesajlar hikaye.

21
0
yanıtYanıtla
mikrop:

geniştir meşrebi cemiyet hayatının birazdan da 4''dü bir arada oturup yemek yerler . . . . şaşırmayın

20
1
yanıtYanıtla
MERVE:

SPORUMUZU YAPIP HEMEN DÖNECEĞİZ. tebrikler. Zihniyetinize vurdumduymazlığınıza pes. Eminim evinin bahçesi ve manzarası spor yapman için uygundur.

20
0
yanıtYanıtla
DOĞRUSU:

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.

14
0
yanıtYanıtla
GERÇEK:

AYNI BİRİNE BAKIP ÇIKACAĞIM DER GİBİ YAPMIŞLAR çokta tın ama başkalarının hayatı bir diğerine bağlı olduğu için sorumsuz vurdumduymaz bir davranış mecbur değilsen çıkma kardeşim

14
0
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Haberde İbrahim Kutluay yazmasa kesinlikle Mahsun Kırmızıgül sanırdım.

5
0
yanıtYanıtla
PAŞALI:

İbrahim Kutluay aynı karaköyde ki eski peçeteciler durumundasın. karın başka erkekle el ele :)

2
1
yanıtYanıtla
MAVÎ GECE:

EVDE KALIN ÇAĞRISI YAPIP SEVGÎLÎSÎYLE EL ELE SOKAKTA POZ VERMEK SAHTELÎK VE SAMÎMÎYETSÎZLÎKTÎR. MÎLLETÎMÎZÎN AKILLI VE SORUMLULUK BÎLÎNCÎ OLAN KESÎMÎ, BU TÎPLERE GEREKEN NOTU VE ÎLGÎYÎ VERÎRLER !

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title