Haberler

Can Feda Filmi Almanya'da Yasaklandı

Güncelleme:

Burak Özçivit ve Kerem Bürsin'in başrolünü paylaştığı, Türk askerinin kahramanlığını anlatan Can Feda filmi Almanya'da yasaklandı.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının yorumcularından Ali Eyüboğlu, Almanya'nın Türk askerinin kahramanlığını anlatan Can Feda filmini yasakladığını söyledi.

"SAHNELERİ ÇIKARDIKLARI HALDE..."

Önce Almanların filmin içinden bazı sahnelerin çıkarılmasını istediğini ifade eden Ali Eyüboğlu, "Sahneleri çıkardıkları halde filmi yasaklamışlar" dedi.

"SANAL ALEMDE BİLE BAŞARIYI ÇEKEMEDİLER"

Haberi son dakika bilgisi olarak canlı yayında veren Eyüboğlu, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Almanlar Türk askerinin sanal alemde bile başarısını çekemedi. Yıllarca Hollywood'ın Amerikan askerini cephede başarıyla gösteren dünya kadar savaş filmiyle algı operasyonu yapanlar, Can Feda'ya tahammül edemeyerek yasakladılar. Neymiş dazlak varmış, neymiş nazilerden bahsediyormuş" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ali Eyüboğlu Beyaz TV Almanya Magazin Haberler

500

Yorumlar (26)

erkan:

dogruysa iyi olmus

3
14
yanıtYanıtla
sivaslı:

bizim milet kadar komplekse doymamış bir ikinci milet bulamasın kendimizi öve öve birtane dost bırakmadık ne miletmişiz be herşeyin en iyisini biz yaparız herşeyi biz biliriz en cesuru biziz yahu üstümüze güldürüyoruz hiçbişey üretemiyoruz ama en iyisi biziz filimlerimizlede miletimizi yanlış bilgilediriyoruz.

7
8
yanıtYanıtla
KARA KUTU:

Bravo sivasli! Bu kadar basit iste, ne kadar güzel kendimizi anlattin, agzina saglik.

yanıt5
yanıt5
Adınızı Yazın:

BU DEVLETİN PARAYADA İHTİYACI VAR. . . SIRADAN VATANDAŞLARDA BEDELLİ ASKERLİK YAPIYOR. ONLARA LAF YOK. . AMA EKRANDAKİLERE ÇOK LAF. . . BIRAKIN BÖYLE ŞEYLERİ. . . DEVLET BÖYLE BİR SEÇENEK SUNMUŞSA KİMSEYE LAF DÜŞMEZ. .

3
8
yanıtYanıtla
10.KÖY:

Bedelli askerlik yapanlara pembe teskere versinler lafım yok, 3 gün askerlik yapmış adam benimle aynı teskereyi taşıyamaz. .

yanıt9
yanıt0
TÜRK:

ALLAH TÜRKÜ KORUSUN

11
0
yanıtYanıtla
10.KÖY:

Bunlarda film tutmayınca başka kanallara girip filme kitle yapmaya çalışıyorlar, yemezler bu numaraları bedelliCAN FEDA seni. .

10
0
yanıtYanıtla
yusuf:

iyi yapmışlar !

5
4
yanıtYanıtla
YARGIÇ:

ADAMLAR BAKTI TABİİ BÜTÜN OYNAYANLAR BEDELLİ ASKERLİK YAPMIŞ ASKERLİĞİ BİLMEZ BUNLAR BARİ HALKI YANILTMASINLAR KALDIRALIM DEMİŞLERDİR...ASKERLİK YÖNETMENE TAKLA ATMAYA BENZEMEZ BURAK EFENDİ...

6
3
yanıtYanıtla
sfdf:

avrupa bizi kıskanıyor !! bindiğin araba alman kullandiğin ilaç alman herşey alman adamlar bu cakma asker kacaklarını kıskanıyor !!!

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title