Haberler

Berrak Tüzünataç, cesur tulumuyla kalça dansı yaptı

Güncelleme:

Oyuncu Berrak Tüzünataç, siyah ışıltılı tulumuyla kalça dansı yaptı. Tüzünataç, dansın ardından kalçasını küçük bulan bir takipçisine "Bana yetiyor, sen kendi kalçanı büyüt" cevabını verdi.

Fiziği ve yaptığı paylaşımlarla sıkça adından söz ettiren Berrak Tüzünataç, dün akşam Gupse Özay'ın Lohusa filminin galasına katıldı. Gala için siyah ışıltılı bir tulum tercih eden oyuncu, bir de kalça dansı yaparak dikkatleri üzerine çekti.

"POPONUN BÜYÜMEYE İHTİYACI VAR"

Tüzünataç gala için özel bölgelerinde işleme detayları bulunan siyah ışıltılı bir tulum tercih etti. Saçlarını açık bırakan oyuncu, kombinini siyah botla tamamladı. Gala öncesi hazırlık anlarını takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, bir de kalça dansı yaptı. Tüzünataç o anlarını da 536 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı. Oyuncunun paylaşımına yorum yapan bir kullanıcı, fiziğini eleştirerek "Poponun büyümeye ihtiyacı var" yorumunu yaptı. Takipçisinin yorumuna sessiz kalamayan Tüzünataç ise "Bana yetiyor kral, sen kendininkini büyüt" karşılığını verdi.

Berrak Tüzünataç, cesur tulumuyla kalça dansı yaptı

Berrak Tüzünataç, cesur tulumuyla kalça dansı yaptı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Berrak Tüzünataç Magazin Haberler

500

Yorumlar (15)

dilek akin:

Allah ıslah etsin

93
22
yanıtYanıtla
Mehmet Hatira:

İZLEDİKTEN SONRA MI DİYORSUN :)

yanıt60
yanıt20
Bükücü:

Ne ar kaldı ne namus

90
19
yanıtYanıtla
Nidhogg Nors:

Köyüne dön lütfen.

yanıt7
yanıt11
Bükücü:

O değil de videonun sonunda kapıyı biri açıp geri kaçması benden başka kimlerin dikkatini çekti acaba?

40
9
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bu dünya böyle bir yanda canını dişine takıp karlar altında vatanı savunanlar öte yanda bir eli yağda öteki eli manda yoğurtlu kaymaklı balda kombiyi açıp sıcak odalarda zevke gelip orasını burasını çalkalayanlar dünya nedir diyorsanız özetle dünya bu anlamaya ömrünüz yetmez

35
9
yanıtYanıtla
SAMET TEMAS:

sana yetiyor da bize yetmez. biraz daha büyümesi lazım bence de.

25
8
yanıtYanıtla
Vedat Arman:

Kabahat işleyenlerin Bir tarafını alkışlayıp bir tarafını linç ederseniz toplumun bozulmasına çanak tutarsınız. Habercilik anlayışınız bu mu? Tiktokta kendini teşhir edenlerden ne farkı var bunların? Ünlü! diye normal mi yani?

25
5
yanıtYanıtla
GECELERİN YARGICI:

Olmayan şeyin dansımı olur

18
3
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

Kalbi iyilik dolu yardımsever cömert bir ünlü. Allah uzun ömürler versin

7
6
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title