Haberler

Banu Alkan Hakkında, Nitelikli Dolandırıcılık Suçundan Yakalama Kararı Çıkartıldı

Güncelleme:

Bir dönemin efsanesi Banu Alkan hakkında savcılık nitelikli dolandırıcılık suçundan yakalama kararı çıkarttı. Afrodit, "Benim üzerimden reklam yapıyorlar." diyerek ateş püskürdü

Geçtiğimiz günlerde ulusal bir kanalda yayımlanan televizyon programında Bülent Ersoy ile Banu Alkan arasında çıkan tartışmada gerginlik artınca eski defterler açılmıştı. Diva "Daha İzmir'deki şey ölmedi, Eylül Metin'in kredi kartlarını almışsınız, patlatmışsınız." deyince, Banu Alkan, "Hiç öyle bir şey yok. Ben kimsenin bir lirasına dahi tenezzül etmedim" demişti. Banu Alkan'ın televizyon programındaki inkarı üzerine sinirlenen Eylül Metin, Alkan hakkında 'Nitelikli Dolandırıcılık' suçundan dava açtı.

600 TL YERİNE 7 BİN 200 TL ÇEKİM YAPTIRMIŞ

Eylül Metin, bu ödemeden haberinin olmadığını ve Banu Alkan tarafından kendisine bir ödeme yapılmadığını aktardığı konuşmasında şunları söyledi: "Benim haberim ve onayım olmadan Banu Alkan için bir otelde 7 bin 200 TL çekim yapılmış. Bunu düzeltmesini istedim yapmadı. Ben otel ile konuştum yine gereken yapılmadı. Burada mevzu para değil Banu'nun olaya yaklaşımı ve art niyetidir. Ama çıkmış hala 600 TL'den söz ediyor. Yaşanan bu olaylar yargıya taşıdıktan sonra otel yetkilisi beni arayarak, özür diledi ve benim haklı olduğumu ifade ederek, bana ödeme yaptılar."'

BANU ALKAN HAKKINDA YAKALAMA KARARI

Ancak Metin, Alkan hakkındaki şikayetini manevi sebeplerden dolayı geri almadı. Savcılık, Banu Alkan'ın Türkiye'de ikametgahı bulunmadığından Banu Alkan hakkında yakalama kararı çıkarttı.

EYLÜL METİN BENİM İSMİMİ KULLANARAK REKLAM YAPIYOR

Banu Alkan, kendisi hakkında çıkan "Dolandırıcılık suçundan savcılık tarafından aranıyor" haberlerine ateş püskürdü. Sözcü'den Ömercan Altay'a konuşan Banu Alkan, Eylül Metin, isimli kişinin kendisinin ismini kullanarak reklamını yaptığını ve bu olayın kendisiyle alakasız olduğunu ve tamamen otelin suçlu olduğunu söyledi.

ON SEKİZ BİN TL HESAP ÖDEDİM

Banu Alkan. "Ben zaten otelde kaldığım süre boyunca on sekiz bin TL otele ödeme yaptım. Kimsenin parasıyla hayatta işim olmaz. bu haberleri görünce şaşırdım ve avukatlarımla toplantı yaptım Eylül Metin'e karşı dava açacağım" dedi.

Eylül Metin:

Kaynak: Bültenler / Magazin

Bülent Ersoy Metin Alkan Eylül Metin Banu Alkan Cinsellik Magazin Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Bakmadan Geçme

Sözleşmeli öğretmen ataması Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (14 Mayıs) kararları neler? Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

500

Yorumlar (22)

Adınızı Yazın:

gereksiz boş insanlar

9
4
yanıtYanıtla
realist:

ülkede benzin mazot dolar almış başını gitmiş halk sermaye olmuşhala lay lay lom yapıyoruz allah sonumuzu hayretsin

8
5
yanıtYanıtla
doğulubey:

al birini vur ötekine misaliolmuş bu ülke bunları hak etmiyor arkadaşlar bunlar neyin peşindeler yok benim üzerimden reklam yapıyor allah aşkına bi aynaya bakın ikinizinde pirimlik neyiniz var bı bakın aynaya sadece bom boş insan yığını .

11
1
yanıtYanıtla
Leyla zamcık:

Ah gençliğimde hep sana özenirdim tam bir afeeti

10
2
yanıtYanıtla
....:

Aynen

yanıt4
yanıt1
zam:

nasıl yani tatlım

yanıt0
yanıt1
Fırtına 61:

Üsküdar''da bulunan bir taksi durağında çalışan taksici bir arkadaşım vardı. O, taksi durağındaki tahtada Banu Alkan''dan kaç para alacaklı olan araçların plakaları ve miktarların tahtada yazdığını söylemişti. . . :)

6
4
yanıtYanıtla
Gamze porsuk:

Kızıda güzel bunun yaaaa

5
4
yanıtYanıtla
MURAT:

BANU ALKAN CANDIR

8
0
yanıtYanıtla
....:

Evet severiz Banu Alkanı.

yanıt5
yanıt3
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title