Haberler

Avm'lerden Bugüne Özel Etkinlikler

İstanbul'un dört bir yanındaki alışveriş merkezleri, 23 Nisan'da çocuklar için birbirinden özel etkinlikler düzenledi.

ŞİRİNLER'LE BULUŞMA

Şirinler; 23 Nisan'ı, 14.00-18.00 saatleri arasında Trump Alışveriş Merkezi'nde çocuklarla birlikte kutlayacak. Çocukların en sevdiği kahramanların başında gelen Caillou ve arkadaşları da, 14.00-18.00 saatleri arasında ücretsiz müzikal gösterileri ile Trump'ta olacak. Saat 14.00'te ünlü karikatürist Salih Memecan da Trump Çocuk Katı'nda çocuklarla buluşacak.

ULUSOY VE NOUMA DANS EDECEK

Özge Ulusoy ve Pascal Nouma, bugün saat 13.45'te İstinyePark'ta çocuklarla bir araya geliyor. Ulusoy ve Nouma; Disney Channel'ın sevilen çizgi dizisi 'Fineas ve Förb'ün sevimli kahramanı 'Ajan P'nin, Michelle Obama'yla yaptığı ve büyük ilgi gören dansını birlikte gerçekleştirecek.

TÜRK BAYRAĞI YAPACAKLAR

Neomarin Pendik Alışveriş Merkezi'nde etkinlikler, saat 11.00'de; Papier Mache tekniğiyle Türk Bayrağı yapımı ile başlayacak. 14.00-19.00 saatleri arasında çocuklar; origami yaparak hem el becerilerini artıracak, hem de eğlenecek. Gezici kostümlü bando eşliğinde ise şarkılar ve marşlar söylenecek.

PLAYSTATION FESTİVALİ

Novada Ataşehir; 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı PlayStation 3 Festivali ile kutluyor. 24 Nisan Çarşamba günü de devam edecek turnuva; heyecanlı, hareketli, eğlenceli ve büyülü oyunlarla çocuklara bayram coşkusu yaşatacak.

DİNOZOR UZMANI OLACAKLAR

Palladium; 5-12 yaş arası çocukları bugün, 150 milyon yıllık fosilleri gün ışığına çıkarmaları için Kids Dino Dig etkinliğine bekliyor. Özel ekip ve ekipmanlarla, aldıkları eğitim doğrultusunda kazı yapacak olan çocuklar; daha sonra sergi ve çeşitli eğitim alanlarından oluşan tur programını tamamlayarak 'Dinozor Uzmanı' sertifikası alacak. Etkinlik, 11.00-19.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

ŞORAY MİNİKLERLE BİR ARAYA GELİYOR

Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde saat 12.00'de ünlü oyuncu Türkan Şoray çocuklarla buluşacak ve onlar için kitabını imzalayacak. Ayrıca Carousel'de; balonlardan hazırlanan çiçek bahçesi dekoru içinde, Dünya Balon Şampiyonu Dündar Mercan'ın önderliğinde çocuklara balon yapımı teknikleri öğretilecek. Saat 17.00'ye kadar sürecek olan etkinlikler ücretsiz.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Salih Memecan Özge Ulusoy 23 Nisan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title