Haberler

Acun Ilıcalı'ya Mahkemeden Zorla Getirilme Kararı

Güncelleme:

Taner Tarlacı ile yapımcı Acun Ilıcalı arasındaki hakaret davası başladı. Mahkeme duruşmaya katılmayan Ilıcalı hakkında zorla getirilme kararı verdi.

Survivor Yarışması'nın 2'nci sezonunda kıyasıya mücadele veren Taner Tarlacı ile yapımcı Acun ılıcalı arasındaki hakaret davası başladı. Mahkeme ilk duruşmaya katılmayan Ilıcalı hakkında zorla getirilme kararı verdi.

DAVAYI ACUN AÇTI

Acun Ilıcalı, geçen mart ayında Survivor yarışmacılarından Taner Tarlacı'nın alacağını tahsil edemediği iddiasıyla tehdit ve hakarette bulunduğu iddiasıyla dava açtı.

TEHDİT İÇERİKLİ MESAJLAR

Ilıcalı, Tarlacı'nın "100 milyarı ödemediğiniz takdirde düşman olacağız", "Borcunuzu ödemezseniz olacaklardan ben sorumlu olmam", "Bu artık kan davasına dönüştü", "Sakallarımı zorla kestirirken 400 milyar almasını biliyorsunuz", "Yakanızı bırakmayacağım, bir gün delirir ofisinizi basarım" şeklinde tehdit içerikli mesajlar yolladığını öne sürdü.

"YARIŞMANIN FİNALİNDE ŞİKE İLE ELENDİM"

Tarlacı ise ifadesinde, adada 70 gün kaldığını anlatarak, "Bu süre boyunca sakalımı kesmedim. Yarışmanın finalinde şike ile elendim. Acun Ilıcalı sakalımı kesmemi istedi ancak kabul etmedim.

"BANA 100 BİN TL VERECEKLERDİ"

Yanında çalışan Esat, kesersem 100 bin TL vereceklerini söyleyince kestim. Ilıcalı sayemde bir traş köpüğü markasından 400 bin TL kazandı. Param ödenmeyince mesaj yolladım. Kimseyi tehdit etmedim, param ödenirse uzlaşırım" dedi.

2 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Taner Tarlacı hakkında 'tehdit' suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

ACUN ILICALI İÇİN "ZORLA GETİRİLME" KARARI

Acun Ilıcalı hakkında usulüne uygun tebligat yapılmasına rağmen duruşmaya katılmadığı gerekçesiyle zorla getirilme kararı çıkarıldı. (Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Taner Tarlacı Acun Ilıcalı Magazin Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Bakmadan Geçme

23 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 23 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Trafik kazası tespit tutanağı nasıl doldurulur? Kaza raporu E-devlet sorgula! Kaza Tespit Tutanağı nedir, nasıl yazılır? Resmi Gazete bugün (23 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 23 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

500

Yorumlar (7)

CASmevlanaevi@hotmail.de:

Fenerlilerin hepsimi sabikali olur...

32
16
yanıtYanıtla
61ruyu@hotmail.com:

etmedeliyle muhappet sal ipini rahat et

19
1
yanıtYanıtla
furkangsfurkan_1905@windowslive.com:

bunu atın içeriye .. yarışmada böyle oluyorlar sonra düşman kesilip kendilerini millete rezil ediyorlar .. merve büyüksaraç da aynısını yapmamış mıydı

16
3
yanıtYanıtla
acunn@n.dl:

'Kuran’ı Müslümanların elinden almalıyız.' bu sözün sahibi, 20. yüzyılın son döneminde Osmanlı'nın yıkılışını ve Avrupa'dan çıkarılmasını İngiltere'nin ana politikası haline getiren eski Başbakan William Ewart Gladstone'dan başkası değil. Kur’an’ın Müslümanların elinden alınması geretiğini savunan Gladstone’un 35 bin kitabını bağışladığı ve kendi adının verildiği Hawarden'daki dev kütüphanesinde geçen yıl açılan Hikmet Evi adlı İslam kitaplığı bulunması ise şaşırtıcıydı.

10
2
yanıtYanıtla
yalandünyas@34656.ru:

işte dünya senin olsa, dünya kadar paran olsa, servetin olsa, bazı durumlar vardır ki hiçbiri seni kurtarmaz, çare olmaz...Param var gelmiyor bana ne diyemiyorsun.. Aynı ölünce, servetin hiçbir işe yaramaması gibi..Ahirette ibadete,namaz a, hayra,zeketa,iyiliğe,güzel ahlaka bakıyorlar

11
1
yanıtYanıtla
Zeynepaynurqasimova93@mail.ru:

sonunmu geliyor acun efendi.bi gitde kurtulalim senden yaaa.

6
2
yanıtYanıtla
Zorbey Huzursuzcosanh06@hotmail.com:

çok laf yalansız çok para HARAMSIZ olmazmış ! ! !

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title