Haberler

ABD'li Yıldız Danielle Sellers'ın Mayosu Düşünce Elleriyle Göğsünü Kapattı

Güncelleme:

ABD'li TV yıldızı Danielle Sellers, yeşil mayosuyla sahillerde boy gösterdi. Sellers'ın mayosu düşünce elleriyle göğsünü kapadı.

ABD'de yayınlanan TV dizisi 'Love Island' ile ünlenen eski üçüncü sayfa güzeli Danielle Sellers, yeşil mayosuyla İspanya plajında boy gösterdi. Temmuz 2016'da The Sun'a haber olduktan sonra adını geniş kitlelere duyuran Danielle Sellers, önceki gün İspanya sahillerinde görüntülendi.

AZ KALSIN FRİKİK VERİYORDU

Mayosuyla ilgi odağı olan 23 yaşındaki Sellers, güzelliğiyle tüm bakışları üzerinde topladı. Bir ara mayosunun üst kısmını omuzlarından aşağıya doğru indiren Danielle Sellers'in neredeyse göğüsleri görünecekti. Ama Danielle Sellers, çabukluğuyla ellerini siper etti ve frikik vermedi. Pusuya yatan magazin muhabirleri Danielle Sellers'in göğüslerinin açılmasını beklerken hüsrana uğradı.

İşte genç yıldızın o anları:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri The Sun İspanya Cinsellik Magazin Haberler

500

Yorumlar (11)

KAYAHAN KAYAR:

Bize ne edepsizin göğüslerinden .Ayrıca o mayoya en güçlü erkek bile asılsa aşağı indiremez.Gündemde olabilmek için göğüslerini açmış.

15
5
yanıtYanıtla
Eşofman lı şevket 26 6:

Tamda o anda kameralar oradaydı yersen

15
2
yanıtYanıtla
Sabri abi:

Bırak kanallar açık kalsın ganyotçu :):)

7
4
yanıtYanıtla
nasirlieller:

bence mahsuru yok birak acik kalsin. . .

5
5
yanıtYanıtla
s:

tasss

4
5
yanıtYanıtla
ali:

offf o sahilde bi çakacan buna. . .

1
1
yanıtYanıtla
alivan:

nedir.elalemin.mayusundan

0
0
yanıtYanıtla
GAZETECI:

INSAN RESIM CEKEN KAMERAMANI NEDEN CAGIRMADIN KIZIM, Hem Ziyaret Hem Ticaret Misali. GAZETECIYE CURCUNA HABER Sana REKLAM Gerek. 2 kere 2 5 etmez.

0
0
yanıtYanıtla
YÖNETMEN:

Ne kalmış geriye. . onları da atıversin.

0
0
yanıtYanıtla
HKN45:

Kendiliğinden düşebilecek bir askılı tarzı değil bu heleki mayo vücuda sıkıca baglıysa. . Bilerek ve isteyerek askıları indirmiş basına malzeme vermek için yapılmış bir hareket bu. . yemezler:)) Bu konu hakkında Bizim bayanlardan yorumları bekliyoruz:)

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title