Haberler

9 yaşındaki evladını kaybeden Ebru Şallı'nın yoğun bakım ünitesi önünde attığı mesaj ortaya çıktı

Güncelleme:

Harun Tan ve Ebru Şallı'nın 9 yaşındaki oğulları Pars Tan, önceki gün hayatını kaybetti. Köşe yazarı Esin Övet, Şallı'nın oğlunu yoğun bakım önünde beklerken kendisine attığı mesajı paylaştı.

Ünlü model Ebru Şallı ile Harun Tan'ın 9 yaşındaki oğulları Pars Tan, lenfoma teşhisiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Köşe yazarı Esin Övet, evlat acısıyla yıkılan Şallı'nın, yoğun bakım önünde beklerken kendisine attığı mesajı paylaştı.

ELİNDE BURUŞMUŞ FOTOĞRAFI ATTI

Pars'ın günlerce yoğun bakımda kaldığını söyleyen Övet, Şallı ile oğlunun ölümünden iki gün önce mesajlaştığını ve yoğun bakımın önünden kendisine buruşmuş bir fotoğrafın görüntüsünü yolladığını yazdı. Övet olayı şu şekilde köşesine taşıdı;

"En son iki gün önce mesajlaşmıştık.

Bu gördüğünüz buruşmuş fotoğrafı gönderdi o an Ebru Şallı. Yoğun bakım önünden…

Elinde buruş buruş olmuş fotoğraf.

Zor günler geçiyordu epeydir.

Ve günlerdir de hastanedeydi Ebru.

Ve yine her zaman olduğu gibi mesajın sonunda"Dua et Esin" demişti.

Ettim…

Çok ettim."

9 yaşındaki oğlunu kaybeden Ebru Şallı'nın yoğun bakım önünde beklerken attığı mesaj ortaya çıktı

HAYATINI KAYBETTİ

Hastalığı tekrarladığı için son 1 aydır özel bir hastanede tedavi gören Pars, hayatını kaybetti. Minik Pars, önceki öğle namazının ardından Kilyos'ta son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede eşinin desteğiyle güçlükle ayakta durduğu gözlenen Ebru Şallı'nın oğlunun mezarının başına oturup ağladığı fotoğraf ise herkesi derinden sarstı. Şallı oğlunun mezar taşına "Ponçik sen benimlesin" yazdırdı.

9 yaşındaki oğlunu kaybeden Ebru Şallı'nın yoğun bakım önünde beklerken attığı mesaj ortaya çıktı

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Tv100'de yer alan habere göre: Eklem ağrıları ve halsizlik nedeniyle tedavi altına alınan Pars, geçtiğimiz yıl ilik nakli olmuştu. Pars Tan'ın tedavisi geçen yıl iyiye gitmiş, babasıyla Bebek'te görüntülenmişti. Minik Pars'ın ölüm haberinin ardından çekilen son görüntüleri yeniden gündeme geldi.

9 yaşındaki oğlunu kaybeden Ebru Şallı'nın yoğun bakım önünde beklerken attığı mesaj ortaya çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ebru Şallı Harun Tan Pars Tan Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Bakmadan Geçme

28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Türkiye-Hollanda voleybol maçı ne oldu, kaç kaç bitti? A Milli Kadın Voleybol Takımı (Filenin Sultanları) maçı ne oldu?
Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

500

Yorumlar (66)

Metin:

Çok acı allah kimseyi evladıyla sınamasın allah rahmet eğlesin

42
1
yanıtYanıtla
Hilal ve ay:

Ay yüzlü masum çocuk çok üzdün hepimizi annene babana kardeşine sabır diliyorum.

37
3
yanıtYanıtla
Avni:

mrb.hilal hanım.ben avni.abi veya amca değil.sadece avni.

yanıt3
yanıt13
Gerçek avni:

sen kimsin la.

yanıt3
yanıt3
Hilal ve Ay:

Merhaba Avni dayı

yanıt1
yanıt1
Fatih:

günlerdir hastane beklermiştide instagramda o pozları nasıl vermiş yoksa dublörümü varmış?

11
16
yanıtYanıtla
arhan:

kadın çocuğunu kaybetmiş sen nerdesin o nerde biraz anlasan. . . .

yanıt6
yanıt3
Misafir:

Sana ne, sana ne, sana ne.. Anlayabildin mi? Tekrar edeyim SANA NE....

yanıt1
yanıt0
dua:

allah sabır versin evlat acısı çok zor birşey

20
3
yanıtYanıtla
Elazığdan Nur:

Rabbim anne babasına sabırlar versin. Allah rahmet etsin

20
2
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title