Haberler

2013'te Dünyaevine Girecekler

Dünyaca ünlü yıldızlar, bu yıl ardı ardına dünyaevine girmeye hazırlanıyor.

HALLE BERRY & OLIVIER MARTINEZ

Halle Berry ve Olivier Martinez, bu yıl içinde evlenmeyi planlıyor. Küçük bir Fransız kasabasında evlenmek istediklerini söyleyen Berry, sade bir gelinlik giymeyi düşünüyor.

JENNIFER ANISTON & JUSTIN THEROUX

Hamile olduğu iddia edilen Jennifer Aniston ile Justin Theroux'un, Meksika'nın Cabo San Lucas bölgesinde evlenmeyi planladığı biliniyor. Çift, sade ama samimi bir düğün istiyor.

JESSICA SIMPSON & ERIC JOHNSON

Kasım 2010'dan beri nişanlı olan çift, aslında 11.11.2011 tarihinde evlenmeyi planlıyordu ama Jessica Simpson, kızları Maxwell'e hamile kalınca; evlilik tarihlerini 2013'e ertelediler. Simpson'ın geçtiğimiz günlerde ikinci çocuğuna hamile olduğunu açıklaması üzerine yine bir ertelemenin söz konusu olup olmadığı merak ediliyor.

ANGELINA JOLIE & BRAD PITT

Geçtiğimiz aylarda nişanlanan Angelina Jolie ve Brad Pitt'in her an evlenebileceği söyleniyor. Çiftin asıl isteği ise, çocuklarına unutamayacakları bir gün yaşatmak.

MILEY CYRUS & LIAM HEMSWORTH

Henüz 20'li yaşlarının başında olan genç çift, Kaliforniya'nın Palm Springs bölgesinde evlenmeyi planlıyor. Çiftin düğünlerinin tüm detaylarıyla yakından ilgilendiği söyleniyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Jennifer Aniston Olivier Martinez Justin Theroux Halle Berry Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title